Back to All Events

Breathing Sounds in GWWC (Borsbeek)

  • Great White Whale Center Jozef Reusenslei 182 Wommelgem, Vlaanderen, 2150 Belgium (map)

Breathing Sounds

SHAMANIC REBIRTHING SESSIONS

Rebirthing is in hoofdzaak een ademhalingstechniek die tot doel heeft op eenvoudige wijze contact te maken met de eigen levensenergie. In praktische zin is het de verbinding van de inademing met de uitademing in een voortdurend ontspannen ritme. In een reeks van sessies onder begeleiding wordt ernaar gestreefd de ademhaling te bevrijden van blokkades, zodat er een natuurlijke, volledige ademhaling ontstaat. Deze zeer doeltreffende ademhalingstechniek wordt tijdens deze sessies in een sjamanistisch kader gegeven, waarbij energetische healings en zuiveringen worden toegediend.

  • Locatie: GWWC Jozef Reusenslei 182, Borsbeek

  • Aanvang Breathing Sounds: 19u30tot 22u

  • Prijs: 25€ per les (cash per les)

Earlier Event: October 17
Soundhealing Opleiding (einde reeks)
Later Event: October 21
Touch of Women (thuis bij Dryaden)