Back to All Events

Breathing Sounds in cc 't Vondel

  • cc't Vondel Halle (zaal Joepie) 32 Brouwerijstraat Halle, Vlaanderen, 1500 Belgium (map)

Breathing Sounds

SHAMANIC REBIRTHING SESSIONS

Rebirthing is in hoofdzaak een ademhalingstechniek die tot doel heeft op eenvoudige wijze contact te maken met de eigen levensenergie. In praktische zin is het de verbinding van de inademing met de uitademing in een voortdurend ontspannen ritme. In een reeks van sessies onder begeleiding wordt ernaar gestreefd de ademhaling te bevrijden van blokkades, zodat er een natuurlijke, volledige ademhaling ontstaat.

DJEMBÉ & BREATHING SOUNDS - COMBI

Veel van onze sessies kan je onderling combineren. Een zeer deugddoende en balancerende combinatie is deze van de ‘Djembé’ en de ‘Breathing Sounds’. Het krachtige, aardende, verbindende samenspel bij een djembé-sessie vormt een stevige ‘structuur’ om een ademsessie in te bedden. Het diepere energetische werk in de subtielere realiteiten bij een ademsessie, kan maar zo diep gaan als de verhoudende kracht in ‘gronding’ of ‘aarding’ die jij bezit.

Deze combi-sessies zijn een uitnodiging om een dieper werk aan te gaan met jezelf. Een avond vol plezier, kracht en ook best wel fysieke inspanning, alsook diepe ontspanning, ontroering in het connectie maken met jouw ‘natuur’.

PRAKTISCH

  • Locatie: cc ‘t Vondel (zaal ‘Joepie’) Halle, Brouwerijstraat 32

  • Aanvang Breathing Sounds: 20u30 tot 22u

  • Aanvang djembé: : 19u tot 20u 30

  • Prijs: 20€ per les (cash per les) of 30€ indien je combineert met Breathing sounds (19u tot 22u)

Earlier Event: January 6
Touch of Women (thuis bij Dryaden)
Later Event: January 8
TOUCH OF LOVE