Back to All Events

The Circle of Medicine Men (incl Cacao)

  • Shamballa - Deinze 78 Ten Bosse Deinze, Vlaanderen, 9800 Belgium (map)

The Circle of Medicine Men

Voel je een nood om meer ruimte te maken in en voor jezelf?

Laten we dan samenkomen om deze ruimte te scheppen waarin voelbaar is dat dat wat leeft in ons, mag “zijn” zonder oordeel. Elkaar zien, voelen, horen, elkaar beleven vanuit een dieper verlangen naar authenticiteit. Door samen te komen, te “zijn” kiezen we voor verbinding met al die delen in onszelf.

We werken tijdens deze namiddagcirkel met de plantspirit Tobacco en met een transformerende ademsessie. Afhankelijk van het weer zullen we dit bij een open vuur doen.

Terwijl Marijn zich over de mannen ontfermt zal Juanita een cirkel maken met de vrouwen in ‘Touch of women’. Als beide cirkels afgelopen zijn, komen de mannen en vrouwen samen om iets te eten en kan je indien gewenst nog meedoen met de verbindende cacao ceremonie die daarop volgt.

PRIJS:

  • The Circle of medicine Men en/of Touch of Women : 50€/pp (40€/pp koppelkorting)

  • Prijs cacao avondceremonie: 30€/pp

Indien je partner meedoet met ‘the circle of medine men’ is het 40€pp (incl. tobacco)

Prijs volledige dag (cirkel en cacao): 70€/pp (60€/pp koppelkorting) 14u tot 22u

AANVANG:

de cirkels zijn van 14u tot 17u, daarna nuttigen we een pot-luck samen en vervolgens start de cacao ceremonie van 19u tot 22u. We raden zeker aan om ook te blijven voor de avondsessie indien je de namiddagsessie volgde, zo kan je goed integreren en aarden vooraleer je huiswaarts keert.

Begeleiding: Marijn De Wit voor The circle of Medicine Men en Juanita Pyl voor Touch of Women. Cacao ceremonie begeleidt door Juanita & Marijn

Earlier Event: March 12
Handen in de aarde (Zichem)
Later Event: March 13
Touch of Women (incl cacao)