Back to All Events

TOUCH OF WOMEN - RETREAT (2-daagse incl ZWEETHUT)


  • Shamballa Ten Bosse 79 Deinze België (map)

Touch of Women nodigt jou uit om gewoon te zijn, samen vrouw zijn. Het is onze tijd, onze ruimte om liefdevol gekoesterd te worden door deze heilige momenten samen. Een ruimte voor stilte, maar ook een ruimte voor levendige gesprekken over...datgene wat nodig is in het moment. Wat er gedeeld wordt is heilig binnen deze cirkels en er wordt zonder oordeel geluisterd naar mekaar. Verder is er ook ruimte voor persoonlijke of groepsbehandelingen, voor en door mekaar. Juanita zal al haar persoonlijke levenservaringen ten diensten stellen en samen met jou, levensenergie 'VOELEN'. Er kan gezongen worden, gedanst, massages geven, kortom: mekaar ondersteunen en ontmoeten en vooral jezelf ontmoeten door meer voeling te krijgen met je eigen lichaam. Jezelf meer ruimte geven waardoor je ook anderen de ruimte kunt laten.

Dit is een 2-daags retreat voor vrouwen, waarbij we starten met een reinigende zweethut en de volgende dag aan de slag gaan met maestro Tobacco en diepgaand lichaamswerk.

Van harte welkom om de essentie van jouw wezen in je hart te sluiten.

Prijs voor de 2-daagset: 210€ (incl overnachting, 1 maaltijd, 1 ontbijt, zweethut en tobacco)

Prijs indien je een vriendin meebrengt of als je een ‘shifter’ bent bij The White Arrow, is: 190€pp

Earlier Event: May 8
Vrouwen Zweethut