Back to All Events

Vrouwen Zweethut

  • Shamballa Ten Bosse 79 Deinze België (map)

Dit is een zweethut enkel voor vrouwen. We komen samen om 14u in Shamballa (Deinze) om 14u. Van daaruit rijden we naar de plek waar de zweethut gehouden wordt. De hut zal reeds voorbereid zijn door de begeleiding. We verblijven de hele dag op deze fijne plek in de natuur. Na de zweethut keren we terug naar Shamballa om de dag af te ronden.

De Zweethut is een zuiveringsceremonie die in veel culturen wordt uitgevoerd. Tijdens de ceremonie worden verwarmde stenen in het midden van de hut geplaatst, terwijl Juanita de mensen begeleidt in gebed, lied en persoonlijke uitdrukkingen. De begeleidster zal rituelen met heilige kruiden en water gebruiken. De zweethut, die de baarmoeder van Moeder Aarde vertegenwoordigt, is een heilige ruimte om te vragen om genezing, vergeving, hoop, visie, dankbaarheid en om te vragen om iets anders dat je misschien nodig hebt tijdens je reis van verandering.

De zweethut versterkt de elementen van ons wezen met de vier elementen water, lucht, vuur en aarde. Elk element zorgt voor een balans in ons leven door gebed en zuivering. Als je deelneemt aan de ceremonie, word je gezuiverd door het ademen, mediteren en het delen van woorden, gebeden, liederen en verhalen vertellen.

Een zweethutceremonie is een zachte en zorgzame benadering van de reiniging van je geest en lichaam. Door de ervaring wordt je lichaam gereinigd van de gifstoffen, wat helpt bij het ontstressen van je mentale, emotionele, fysieke en spirituele welzijn. De veilige omgeving stelt je in staat om met alle culturen je grotere kracht te vinden.

Deze zweethut kadert in de vrouwen 2 daagse ‘touch of women’.

Prijs voor enkel de zweethut: 70€ (60€ indien je een vriendin meebrengt of een shifter bent)

Prijs voor de 2daagse: 250€ of 210€pp indien je een vriendin meebrengt of een shifter bent