Back to All Events

Consultatiedag - Shamanic Body Touch

  • Blommerenbos Hendrik Consciencelaan 32 Bonheiden België (map)

Maandelijks houden we ook vaste consultatiedagen op onze prachtige ceremonieplek in Bonheiden. Deze plek is bijzonder heilzaam, zelfs al om gewoon te ‘zijn’. Wat wandelen in de natuur en helemaal tot jezelf komen om vervolgens een diepgaande sessie te ontvangen van Juanita of Marijn.

In de eerste plaats wordt deze dag verzorgd door Juanita, je kan bij haar een afspraak maken voor deze dag voor een ‘Shamanic Body Touch’. Centraal staat: thuiskomen in jouw lichaam hier op aarde. Er wordt op voorhand of in het moment bekeken bij welke behandeling jij het meeste baad zal hebben of hebt op dat moment. Dat kan een massage of voetreflexologie behandeling zijn, een stemsessie of soundhealing, een tobacco ceremonie of body awareness sessie…

Je kan op elk ander moment ook een afspraak maken ('s avonds en overdag).

Mail of bel ons en we maken de best mogelijke afspraak voor jou. De persoonlijke sessies gaan door in Boom. Maar je kan ook een afspraak plannen vlak voor een workshop. Dit is handig wanneer de workshop in kwestie dichter bij jou in de buurt is. We reserveren dan de ruimte een paar uur vroeger om jou persoonlijk te ontvangen. Je kan, indien gewenst, achteraf deelnemen aan de geplande workshop. We organiseren regelmatig sessies in Bonheiden, Borsbeek, Deinze en Deurne.

Earlier Event: August 14
Touch of Women (thuis bij Dryaden)
Later Event: August 29
Stembevrijding & Stemontdekking