Back to All Events

INFO-MOMENT SEASON's SHIFT

  • Blommerenbos Hendrik Consciencelaan 32 Bonheiden België (map)

Het pad van de levenstovenaar bewandelen, wat is dat precies? Onze website geeft maar een glimp weer van wat de Season's Shift precies is. Voel je een aantrekking en te gelijk nog wat weerstanden, dan is het goed om eens langs te komen op één van onze info-momenten. We beantwoorden graag al je vragen. Je kan ook eens ten rade gaan bij enkele ex-shifters en aanhoren wat dit traject voor hen gebracht heeft. Het is een zeer intens diepgaand werk, met weinig te vergelijken. We laten ons gidsen door de spirits van het plantenrijk en door onze unieke persoonlijke energie waaruit deze groep wordt gevormd.

Je kan aansluitend blijven voor diepgaande ICARO-sessie, zo maak je ook kennis met ons werk. Of je kan ook voordien een persoonlijke sessie boeken bij Juanita in een Shamanic Body Touch op de consultatiedag.