Bio Kabbalah & Body Touch

In deze behandeling of workshop nodigen we je uit om jezelf te ondervragen. Op basis van je lichaamstaal en houding gebruiken we een kaartspel om je eigen universum te interpreteren.

biokaballah.jpg

Het Kaartspel

Dit kaartspel bevat 22 Hebreeuwse letters, die weer samenhangen met essentiële levensvragen, om dieper in je wezen te duiken. Dit is een unieke kans om je manier van leven, alsook je houding en karmische relaties beter te begrijpen.

"De 22 Hebreeuwse letters in dit kaartenspel fungeren als 22 mogelijkheden tot groei, 22 symbolen, 22 personages met een complexe persoonlijkheid. Vanuit de Joodse traditie omvatten deze letters hun gehele wereld. Deze Letters kunnen ons terugbrengen naar de bron, onze kern en mede een creatie zijn van een nieuw universum."

Bio Kabbalah is gebaseerd op zowel de metabiologie van het functioneren van de mens als de kunst om de diepe zin van het leven te onthullen via de 22 Hebreeuwse letters. Deze methode is geïnspireerd door de 'Terufah', de wijsheid van genezing en mededogen om de ander te geven wat hij echt nodig heeft. Met deze benadering kun je meer zin geven aan je leven, de donkerte transformeren en toegang krijgen tot je innerlijke vreugde.

81e2c4aa18d5e520a8401daa2c7a7a79.jpg

BODYTOUCH

BodyTouch is een subtiele diepe en dynamische aanraking van interne organen, de vitale systemen van het lichaam en meridianen die onze heilige geometrie en de bewegingen van de natuurlijke ritmes van het leven (5 elementen van de Chinese geneeskunde) respecteert. Dit alles om een grotere vitaliteit, zuivering en een harmonieuze transformatie van ons totale wezen tot stand te brengen.

Door het gebruik van BodyTouch in combinatie met het lezen van deze 22 Hebreeuwse letters, is er een kans tot dieper voelen, begrijpen en maakt zo integratie van wat naar voren treedt, waar en mogelijk.

Wat mag je verwachten

  • Een inleidend gesprek samen dat jouw levensvragen duidt

  • Een duiding van het kaartenspel door Deborah

  • Een lichaamsbenadering die intuïtief door Juanita, omkaderd door klanken, muziek, aanraking en stemwerk “sjamanic Body Touch” het gehele proces ondersteunt.

  • Een afrondend gesprek

Deze sessies worden begeleid door Juanita Pyl en Deborah Waknine. U kunt een privésessie of een kleine groepssessie boeken.

deborah.jpg

Deborah Waknine

therapeut, spreker en co auteur met Gérard Athias van het spel « de 22 levensvonken » en van het boek « la Shoah en héritage»

Ze is opgeleid in het decoderen van ziektebeelden, in de begeleiding op palliatieve zorgen en in het gebruik van verschillende lichaamsverzorgingtechnieken. Ze werd ook enkele jaren geïnitieerd door een sjamane.

Het leren van de wijsheid en symboliek van de 22 Hebreeuwse letters door de leer van de Kabbalah brengen haar in een aanzienlijke dimensie om de oneindige helende hulpbronnen aan te boren waarover we allemaal bezitten. In haar workshops en consultaties draagt Deborah, met de steun van het Hebreeuwse letterspel, de essentiële vraag over, die in een wederzijdse dynamiek, sleutels kan aanreiken naar groei tot onze ware aard.

In constante zoektocht naar zelfontplooiing ontwaart Déborah een methode “Body Touch” met diepe, dynamische en ook subtiele aanrakingen van interne organen, van vitale systemen van het lichaam en van meridianen, die onze heilige geometrie respecteren met als doel om meer vitaliteit te brengen, en met als gevolg een zuivering en een harmonieuze transformatie van ons wezen tot stand te brengen.

“Ik begeleid jullie graag doorheen dit proces om de ontmoeting met je ware aard te verwerkelijken”

Deborah Waknine geeft workshops in Europa en Canada over onderwerpen als “Bio Kabbalah”, “Body Touch” het spel “De 22 levensvonken”, en “De sleutels tot autonomie”.