BRAZIL

meet the devine

Ervaar in één week meerdere persoonlijke healings op deze krachtplek. Sommigen komen er met fysieke klachten maar anderen zoeken naar een spiritueel ontwaken of verlichting.
Dit is geen alledaagse vakantie maar een ervaring die je leven verandert!!!

Een video van onze laatste reis naar Abadiânia (Brazil) in november 2018.

In Abadiânia hebben we het voorrecht om in de ogen van GOD zelf te kijken.

De energie is er nu sterker dan ooit. Krachtige en spontane interventies komen er vaak voor, maar je hoort nu dingen als: "Ik weet niet wat er met me gebeurd is, ik zat in de tuin een beetje te mediteren en ik" vertrok "een tijdje, ik kwam terug en ik voelde vreemd en gedestabiliseerd, ik voel me moe en alles wat ik heb gedaan voor twee dagen is slapen. Veel mensen rapporteren vreemde en onverklaarbare gebeurtenissen.

Dit alles suggereert een diepe fase van zuivering in en om de Casa, alsook in de rest van de wereld. Alles wat niet uit het Licht komt, wordt teruggeroepen. Het universum laat ons zien dat de tijd is gekomen om al onze gehechtheden op te geven, inclusief die van het vertrouwen op een andere menselijke vorm om ermee te communiceren. Leraren en gidsen, ze zullen altijd aanwezig zijn, maar alleen om ons te helpen, niet om beslissingen voor ons te nemen of om ons antwoorden te geven die we enkel van onszelf kunnen krijgen. Degenen die niet kunnen geloven in deze vernieuwde vorm van heling, blijven in angst en lijden. Deze gaan weg en komen niet meer naar deze plek in Brazilie, waar John of God zijn healings deed.

De sluier tussen de geestenwereld en onze wereld wordt steeds dunner. We zijn geroepen om rechtstreeks met de Opgevaren Meesters te communiceren; we zijn allemaal mediums, het is aan ons om het te ontwikkelen. We hebben geen media, fakirs, priesters of goeroes meer nodig om te bemiddelen tussen God en onszelf.
De energie is er sterker dan ooit voelbaar, de lichtentiteiten behuizen nu onszelf en doen het werk diepgaand en zonder hulp van anderen. Ga het ervaren !
We reizen dus samen naar de plek waar John Of God zijn healings mogelijk maakte, zijn team is nog steeds zoals voorheen werkzaam in zijn naam. John of god is waarschijnlijk werelds meest befaamde spirituele healer ooit. Zijn woonplaats is gevestigd in het centrale deel van Brazilie, Abadiania waar meer dan 500 mensen doorgaans per dag het huis bezoeken. Hij is een medium die door spirits belichaamd werd en zo fysieke en spirituele healings uitvoerde. Vele mensen kwamen en komen nog steeds tot daar met ongeneeslijke ziektes, alsnog is dit echter een klein stukje van het grotere geheel. De meeste healings gebeuren er energetisch en in het subtiele emotionele veld. Velen komen voor steun en hulp in emotionele en zelfs financiële thema’s , spirituele verlichting. Bijna iedereen zal je horen zeggen dat het bezoek hun leven veranderde. De energie is er voelbaar.

ed6c58_426a95962bbf83b1dfcf04b7aa6823cf.jpg

Het verhaal rond John of God

Zoals vorig jaar in december verschenen in het nieuws wordt er nog steeds veel gespeculeerd omtrent de aanhouding Van Jao de Deus in deze tijden. De casa en de mensen die er wonen en werken, waren diep geraakt en in rep en roer omtrent de aantijgingen van hun leider. Dit was een week na ons vorig verblijf daar in november 2018. Nu na enkele maanden is er meer rust en aanvaarding gekomen. Je kan misschien vanalles vernomen hebben via internet of via via, blijf hierin bij jezelf. Laat je niet meeslepen in teveel verhalen van anderen. Weet dat in je leven nu, zoals het is, niets meer gebeurt zonder je eigen toestemming! Wat gebeurde in het verleden, hoort daar ook. Het heeft ons getekend en ingekleurd, we kijken naar de realiteit door een ander bril, maar het geeft ons wel de kracht om te veranderen hier en nu. Traumatische ervaringen verwerken ruimte geven en veel licht, maakt healing mogelijk...
De lichtentiteiten die John bewoonden, doen nog steeds hun werk op de plek, en het ter plekke meemaken en ervaren van zo dichtbij maakt van jou een “believer” in het leven zelf. Je eigen God omarmen in jezelf, net zoals Jao ons toonde. Het geeft ons net dat extra zetje naar het openen in die goddelijke dimensies van licht en zelfhealing.
John of god is een gewone man die als geen ander het mediumschap opnam om de spirits die op deze plek verschijnen te chanellen en het werk doorheen hem te laten gebeuren. Wie zoveel licht vangt als John, krijgt ook veel andere zaken te verwerken. De laatste verwikkelingen hebben er voor gezorgd dat John niet meer in de Casa aanwezig is, maar het werk gaat er gewoon door. " Komt Joao de Deus terug naar de Casa? God weet het alleen, en het is niet van belang. Het werk op deze krachtplek gaat verder doorheen ons, alle bezoekers verspreiden het licht over de wereld. Het is aan ons om veranderingen in onszelf aan te brengen en te accepteren, om in liefde te blijven en niet in angst, en om ons voor te bereiden op krachtig prachtige levensjaren.

Kom met ons mee naar Abadiânia, nu is het de beste tijd om hier te zijn. Deze plek had uitzuivering nodig om het geheel in onszelf nog beter te dienen.
Een mooie toekomst lacht ons toe. OHA " x juanita

Wat mag je verwachten op deze reis

thumbnail_received_768874423447929.jpg

Voor ieder zal het een vrij persoonlijke ervaring worden. Sommigen gaan met een fysieke klacht om deze op te lossen terwijl anderen gaan uit nieuwsgierigheid of met de wens spiritueel te ontwaken. Voor de meesten is het een reis met veel tijd en ruimte voor introspectie, meditatie en contemplatie. Verwacht hier geen reis vol van actie en avontuur met veel nieuwe vergezichten. Het zal iets totaal anders brengen!! Zelfs als er in de Casa geen sessies plaatsvinden, zal je het proces van diepe healing gewaarworden. De meesten ervaren op zijn minst het gevoel van een liefdevolle energie die hen omringt. In feite werken de spirits allang met jou voor je op deze plek aankomt en voel je de aanwezigheid ervan, of overspoelt je een gevoel van “alles” valt op zijn plek nu na jaren”. Probeer geen verwachtingen te koesteren, ga mee met de stroming en zie wat het je brengt, dat het steeds het juiste is wat jij nodig hebt op dat moment. Je hebt jezelf uitgenodigd om een diepgaande healing te ontvangen en de liefdevolle energie te ervaren van meerdere lichtwezens op een plek.

Clipboard04.jpg

Planning Casa Dom Inacio

Als het huis openstaat voor sessies, wil dit zeggen dat de lichtentiteiten aanwezig zijn en belichaamd mogen worden. Tweemaal per dag op woens-, donder- en vrijdagen. s’ Morgens starten de sessies om 8u en in de namiddag om 14u. Het protocol, de huisregels zorgen ervoor dat alles gemakkelijk verlopen mag. Nu liggen deze bezoeken net iets anders, nu John niet meer in de Casa belichaamd wordt. Het maakt weer ruimte voor jezelf, in rust en zelfreflectie. Er wordt van je verwacht dat je het protocol volgt en dat wij als je begeleiders je het nodige vertalen wat je al dan niet te doen staat. Samen met jou voelen we in wat nodig is, een gesprek, een begeleidde wandeling naar de krachtige watervval, een crystalbed en meerdere meditaties, massages, … . De begeleiders in en om de Casa of wij als je persoonlijke begeleiders helpen je de verdere richtlijnen te verduidelijken. Kreeg je een energetische operatie, dan is het aangewezen uit te rusten in je hotel of pousada. Magic happens in the silence…alleen met jezelf op je kamer, geen triggers, geen gsm of ander input die je persoonlijk werk verstoren kan…

Tijdens het bezoek aan de Casa kan het zijn dat je uitgenodigd wordt om in “The Current” (dit is de plek waar al de lichtentiteiten aanwezig zijn) te zitten mediterend tijdens de healings. Je mag ook healings voor je geliefden, je dierbaren vragen aan de hand van fotos. Zelfs zonder John, zet het healingswerk zich verder en voltrekt het zich onder de begeleiding van de lichtwezens.

Clipboard05.jpg

Je kan er religieuze diensten bijwonen in het Engels of Portugees op vastgestelde tijdstippen in de Casa , de winkel aan het huis is ook steeds geopend waar je opgeladen kristallen en gezegend water kan kopen. Het huis is gelegen in een klein dorpje met gezellige winkels en resto’s, bars die verrukkelijke verse Acai Berry sap aanbieden. Je kan er ook glutenvrije producten vinden en eten.

Clipboard01.jpg

Geen zorgen, je wordt begeleid door dit proces en Juanita staat je ter hulp om jou bij te staan op een zachte manier zodat je het meeste baat ervaart in het proces naar jouw persoonlijke healing. Je wordt ook begeleid naar de waterval op dit heiligdom om diens spirituele zuivering die ondersteunend of richtinggevend kan inwerken, te ervaren. Daarnaast bieden we ook avondcirkels aan om als groep met elkaar af te stemmen en te werken met wat nodig is. Gedurende de dag staan we ter beschikking voor steun of een privé gesprek betreffende je pad naar healing toe.

Praktsich

Inbegrepen

• Transport van en naar de vlieghaven in groep (privé taxibus) indien je op andere dag arriveert of vertrekt dan de groep, heb je de bijkomende kosten zelf te betalen.
• Verblijf in Pousada Dom Ingrid ( de eigenaar Ricardo werkt nauw samen met John als privé vertaler voor mensen die er verblijven!!! )
• 3 heerlijke maaltijden per dag (ook vegetarisch)
• gezegend water bij aankomst op je kamer
• een begeleidde tocht/taxirit naar de heilige waterval
• een sessie “Crystal Bed”
• begeleiding en 2 groepsessies met Juanita
• wegwijzer en hulp in de Casa
• een individuele behandeling of voetreflex van de begeleiding
• begeleiding in Nederlands, Frans of Engels indien nodig
Prijs per persoon : 700€
Data: 3 tem 9 juni 2019
Wat is niet inbegrepen :
• Vlucht ( best samen boeken zo blijft de groep bij elkaar, verkrijgen van veggie of glutenvrije maaltijden is mogelijk aan boord, dienen vooraf gemeld te worden) (RICHTPRIJS: tussen 800€ en 1200€ heen en terug)
• Bijkomende behandelingen ter plekke
• Uitgaven in de winkel van de Casa of in het dorp

20180224_104208.jpg