Sjamanistische Ceremonies

OVERZICHT

In feite zijn al onze sessies, behandelingen, workshops en concerten 'ceremonieel'. Het is meer een manier van werken geworden dan iets specifieks. Elke sessie bij ‘The White Arrow’ draagt ceremoniële aspecten.

In deze sectie belichten we ons sjamanistische werk wat duidelijk het term 'ceremonieel' omvat. We filteren uit de groepssessies de 100% sjamanistische ceremonies in dit overzicht. De ceremonie van het leven en de viering ervan ben 'jij'.

 

_D6A0030.jpg

CACAO CEREMONIES

In deze cacao-ceremonies gebruiken we het heilige medicijn ‘cacao’ als facilitator. Een intieme ceremonie of een groot cacao-evenement ... het is altijd een viering van het leven, met veel vreugde en loslaten. Je kunt deelnemen aan een van onze cacaoceremonies, gepland door ons. Of je kunt je eigen cacao-ceremonie in je centrum of thuis organiseren, en geliefden uitnodigen om samen te vieren.

inka klein.jpg

DESPACHO & VUURCEREMONIES

Wanneer we een Despacho-ceremonie uitvoeren, proberen we terug te geven aan het leven door een ruimte in de tijd te creëren die ons in staat stelt onze dankbaarheid te tonen. Onder de Quechua-indianen in de Andes is de despacho-ceremonie het middelpunt van hun spirituele en rituele erfgoed. Pachamama eren door een offerande aan een vuur.

20180119_194052.jpg

HUISKAMERCeremonies

We brengen onze ceremonies naar je woonkamer. Voor dit kleine privé-evenement kunt u uw vrienden of familie uitnodigen. Het kan worden gehouden voor een speciale gelegenheid of feest. We noemen deze ceremonies 'huiskamerceremonies', omdat dit de plek is waar de meeste mensen dit soort sessies thuis bijwonen.

rapé ceremonnie.jpg

Icaro - tabaks- en Sananga-ceremonies

De medicijnliederen uit de wereld van de plantspirits worden op een zeer unieke manier overgedragen aan de deelnemers door een Tobacco- en Icaroceremonie. Een nieuwe manier van leren, door 'overdracht'. Deze magische liederen zijn het gereedschap voor de Vegetalismo-sjamaan in het Peruaanse regenwoud.

36308880_1578786728910495_7828728230935789568_o.jpg

OPENING VAN HET HART

Een sjamanistisch ceremonieel retraite weekend, waar we zullen werken met de spirits van de Amazone door middel van klankhealing, Icaro's, ademhaling en Cacao & Tobaccoceremonies. Voor mensen die naar het volgende niveau willen springen en hun harten willen openen.

taki logo.jpg

TAKI waterceremonies

In een Taki-ceremonie gebruiken we onze expertise in de sjamanistische manieren van zingen en muziek maken, door met de spirits samen te werken. We gebruiken WATER als medicijn voor genezing. Dit water wordt geïnformeerd door de liederen, water draagt deze informatie en plaatst het waar het thuishoort in ons lichaam.

18216458_10213139017053206_6963823678571266240_o.jpg

The circle of medicine men

Deze cirkels zijn alleen voor mannen. Ze worden gehouden in een transformerende weekend-retraite en in kleinere namiddagcirkels. We werken met verschillende sjamanistische tradities uit Noord- en Zuid-Amerika. We gebruiken de rituelen en spirits als basis om ons werk samen te doen. We zullen de zweethut en maestro-tobacco gebruiken om ons te gidsen.

thumbnail_.facebook_1544609713229.jpg

Tobacco ceremonies

Haas in al ons sjamanistisch ceremonieel werk vind je deze plantteacher terug. De spirit van de Tobacco is een krachtige begeleider op je pad, het leert je boeiende lessen over jezelf van binnenuit. Op deze pagina vind je een kort overzicht terug over de verschillende ceremonies met Maestro Tobacco.

FB_IMG_1555394753342.jpg

TOUCH OF WOMEN

Touch of Women nodigt jou uit om gewoon te zijn, samen vrouw zijn. Het is onze tijd, onze ruimte om liefdevol gekoesterd te worden door deze heilige momenten samen. Een ruimte voor stilte, maar ook een ruimte voor levendige gesprekken over...datgene wat nodig is in het moment. Diepgaande namiddagcirkels voor vrouwen met Juanita en Maestro Tobacco.

warmi qhuari klein.jpg

WARMI QHARI

Deze ceremoniële sessie uit de Andes gaat over de eenwording tussen man en vrouw en dit ligt vooral binnen onszelf. De groep is verdeeld in twee afzonderlijke groepen, waarbij de mannen en vrouwen een afzonderlijke begeleiding ontvangen. Na een intens diep werk komen beide groepen weer samen voor een verbindende cacao-ceremonie.

934f5a37ec843b3ddab48d530f6260d8--sweat-lodge-ceremony-native-american-art.jpg

Zweethut

Een prachtige Noord-Amerikaanse ceremonie waarbij je door de zweethut de baarmoeder van moeder aarde binnengaat. Een zeer intieme en zuiverende viering van het leven door middel van delen, zingen, muziek maken en verhalen vertellen.