De ‘keuze’ van een behandeling

De keuze van een behandeling/sessie neem je niet zomaar.  Maken we eigenlijk wel een keuze, of weet ons lichaam in al zijn energetische complexiteit maar al te goed in welke richting het zich moet bewegen om weer in balans te komen?  

mTjw6OFwqb8.jpg

Je lichaam geeft de impuls en je geest voert de instructies uit. Het vereist toewijding en kracht om oude gewoonten en patronen te overwinnen die je naar beneden dragen, want ze blijven terugkomen in verschillende vermommingen. Het behandelen van jou gaat niet over, iets in jou genezen of voor jou doen. Het is meer een 'begeleiding', die je helpt je pad weer te zien, contact te maken met je innerlijke bron van waaruit je kunt helen en alles kunt maken wat je wilt ... en niet wilt.

We richten ons binnen deze behandelingen vooral op mensen die een engagement met zichzelf aangaan om te investeren in het waarmaken van dromen, diepste wensen en verlangens, bevrijding van oude gewoontes en patronen…een engagement met ‘jouw leven’.

Om dit engagement kracht bij te zetten vragen we jou om in de dagen die deze sessie voorafgaan eens goed jouw leven te overlopen.  Bekijk en voel ‘waar’ je nu zit in je leven. Heb je een goed gevoel over jezelf? Ben je waar je hart is? Wil je iets transformeren en ben je ook bereid om er echt iets voor te ondernemen? Dit soort vragen kan u een duidelijke "intentie" voor jouw behandeling geven. Een intentie kan een wens zijn, een richting waarnaar je wilt gaan. Een intentie is het beste eenvoudig en duidelijk. Je onderbewustzijn heeft geen lange lijst met verlangens. Als je jezelf een paar diepzinnige vragen stelt over de zin van je leven, bereik je al snel de kern, en deze kern is je intentie. Als je gefocust blijft, zal deze intentie je realiteit worden, hoewel oude gewoontes misschien voor hun leven lijken te vechten, je moet gewoon de focus op je pad houden en we zullen je hierbij helpen en begeleiden.

Welke keuze je ook maakt, uit ons aanbod ... het gaat altijd om de ontmoeting tussen zielen, het soort behandeling dat je kiest is niet meer dan een ‘poort’, een vorm die het beste bij je past in deze tijd en moment om de verbinding te maken.

We beginnen elke sessie met een gesprek, om te voelen waar je nu in je leven bent. Vanaf dat moment kan je ook je wens voor een bepaalde behandeling presenteren. Het kan zijn dat we iets anders voorstellen. Samen komen we tot de conclusie wat het beste voor jou is op dit moment. Laat je hart kiezen.

Het licht aan het eind van de tunnel is geen illusie, de tunnel wel.
— Onbekend
tunnel.jpg

CONSULTATIES

Je kan op elk moment een afspraak maken ('s avonds en overdag). Mail of bel ons en we plannen de best mogelijke afspraak voor jou. De persoonlijke sessies bevinden zich in Boom. Maar je kan ook een afspraak plannen vlak voor een workshop, als de workshop in kwestie dichter bij jouw buurt is. Op die manier reserveren we de ruimte een paar uur eerder om jou persoonlijk te ontvangen. Als je wilt, kan je ook achteraf deelnemen aan de betreffende workshop. We organiseren regelmatig sessies in Bonheiden, Borsbeek, Deinze en Deurne.

Wanneer en waar?
Elke werkdag tussen 9:30 en 15u in Boom
of op afspraak.

Maak een diepe verbinding met je hart en voel tot welke sessie je bent aangetrokken. Naast de sessies en behandelingen waaruit je kunt kiezen, bieden we ook een plan van 1 jaar en 1/2 jaar voor diegenen die een sterkere betrokkenheid willen maken.