ENGAGEMENT SHIFT

Ben je klaar om te veranderen om verder te durven gaan dan je ooit voor mogelijk hield? Om jouw diepste verlangens, jouw wildste dromen waar te gaan maken? Ben je klaar om jezelf in de spiegel aan te kijken, helemaal zoals jij bent, met alle mooie en minder mooie kanten, alle obstakels te aanvaarden en ze zo te genezen?

Met dit 3 pijlen traject gaan we samen met jou een engagement aan. Samen brengen we je naar jouw hoogste potentieel. Dit traject zal bestaan uit een grondige opvolging van je levensdoel in dit moment. Met dit 3-pijlenplan gaan we een verbintenis met jou aan. Deze 3 pijlen (zwart, wit en rood) zijn als een onderliggende structuur in ons werk. Meer over deze pijlen kun je lezen in de sectie Season’s Shift. Wij begeleiden jou op de best mogelijke manier met onze expertise. We zullen je niet overdonderen met moeilijke leertechnieken, maar we zullen altijd het subtiele ceremoniële werkterrein betreden waar we jou echt kunnen ontmoeten en eerlijk en duidelijk zijn over wat zich aandient.

Tijdens dit halfjaarlijkse proces kun je je vrij bewegen in de keuzes van behandelingen en workshops. In deze tijd leren we ook jou kennen en voelen we ons en dit voorbereidende werk zal heel goed zijn voor een mogelijke 'Season's Shift'.

6 maand opvolgplan

intake

Hier bepalen we samen in een diepgaand gesprek, de aard van jouw traject. Iedereen heeft andere noden en andere programma's, daarom dat de ene meer gebaad is bij individuele sessies en iemand anders juist kan groeien door in groep zaken te doen. We bieden jou tijdens dit gesprek een traject aan dat volgens ons het beste past in je leven op dit moment, om op deze manier het snelste bij de werkpunten te komen. Je krijgt van ons een globaal bio-medisch levensdossier mee, om jouw eerste stappen in dit traject grondig te nemen.

Het intakegesprek wordt terugbetaald op het moment dat je het engagement aangaat.

sambrown2.jpg

5 sessies/behandelingen

Als je het engagement aangaat met jezelf, kies je er voor om gedurende een half jaar minstens 5 sessies te volgen. Dit kunnen individuele diepgaande sessies zijn (soundhealing, massage, gesprek, dieet enz) of sessies in groep (zweethut, Ceremonies, etc). Bovendien geven we jou, indien je dit engagement aangaat, 15% korting op deze 5 behandelingen, Het engagement zit in het minimum van 5 behandelingen gedurende de periode die start vanaf het intakegesprek en loopt over 6 maanden, je mag uiteraard meer sessies volgen, deze genieten ook allemaal de korting van 15%


Opvolging

Om je zo goed mogelijk op te volgen en te begeleiden in dit traject staan we altijd ter beschikking voor een feedback en uitwisseling met je. Dit kan per telefoon of mail. Zo blijft het contact behouden en kunnen we jouw vooruitgang opvolgen of bijsturen. Het doet goed om in dit hevige proces even te ventileren en misschien de juiste woorden te horen die je weer op het juiste spoor brengen. Indien je graag nog een extra gesprek wenst in individuele sessie zal hiervoor wel een extra sessie worden aanrekend (-15%).

Bcp6hYsCAAA3CFt.jpg

ENGAGEMENT

Wat verwachten we van jou?

Als je kiest voor deze nieuwe weg, dan hopen we dat je jezelf de kans geeft om er het meeste uit te halen. We zien jou over een termijn van 6 maanden, grondig met jezelf aan de slag gaan, geen confrontaties uit de weg gaan en je helemaal overgeven aan wat zich aandient tijdens dit proces van verandering. Je hebt het allemaal in jou, nu is het moment om er wat met te gaan doen. We verwachten ook dat je werk maakt van jouw 'levensdossier' en met name het stuk van jouw biografie, stamboom en perinataliteit.


Wat kan je van ons verwachten?

Wij zullen jou ten allen tijden een spiegel voorhouden die in dat moment jou het meeste dient. Met heel ons hart zullen we jou begeleiden op je pad. Het pad dat jij koos, het pad van je ziel, hier en nu. Stap voor stap zullen we jou helpen het leven te ontsluieren, zodat je duidelijk en klaar kan zien en voelen, zodat je eerlijke keuzes kan maken in je leven. Je hebt er maar één, één leven in de vorm en unieke constellatie die je nu bent; maak er het mooiste en beste van. Het leven is er om te ervaren, jij kiest in welke ervaring je stapt.


Prijs

Het intake gesprek:

  • 25 € (dit wordt terugbetaald bij aanvang van de eerste sessie)


Behandelingen:

  • Individueel: 65€/u, 95€/2u, 120€/3u (van deze prijzen mag je telkens 15% aftrekken voor de eerste 5 behandelingen)

  • Groepsessies boven de 90€: afhankelijk van de workshopprijzen, maar ook hiervan mag je telkens 15% aftrekken. Deze horen bij de 5 sessies.

    De 15% geldt niet voor reeds gegeven kortingen zoals combinatieworkshops (zoals Season's Shift en soundhealing training.)

Extra coachings:

  • 45€/u (dit zijn de tussentijdse één op één gesprekken die niet via telefoon of mail plaatsvinden)