ICARO

Sessies, ceremonies, workshops en presentaties

Doorheen onze sjamanistische opleidingen in België, Frankrijk en Peru hebben we leren werken met icaro’s. De aloude techniek van het sjamaistisch zingen uit de regenwouden van Zuid-Amerika. Het leren en overdragen van een icaro of arcana gebeurt niet op een schoolse manier maar wel doorheen een ceremonieel werk, waarbij we de hulp inroepen van de spirits.

Wat is een icaro

Elk lied, elke toon en melodie houden een specifieke frequentie vast net als een gebed of een engel, of een kristal enz… Je kan deze liederen dus gebruiken om een bepaalde frequentie op te roepen en bij jezelf of anderen in te blazen. Dit is één van de meest doeltreffende vormen van healing.

a2527670557_10.jpg

Een leerling-sjamaan ondergaat verschillende diëten met verschillende meesterplanten gekozen door zijn / haar Maestro (a). Na verloop van tijd heeft de student de plant volledig onder de knie en zal de geest van de plant zichzelf laten zien doorheen dromen, visioenen, alledaagse gebeurtenissen en uiteindelijk door de 'icaro'. De icaro is het ultieme geschenk van de plant aan de leerling. Met deze icaro is de plant permanent verbonden met de student als een bondgenoot en kan de leerling een beroep doen op deze plantenfrequentie, deze blazen (soplado) en zingen zonder dat de effectieve plant nog moet worden toegediend. Een magisch eenwordingsproces tussen mens en plant wat bekend staat als ‘vegetalismo sjamanisme’.

Icaro sessies & ceremonies

Veel sjamanen werken in Peru exclusief met hun stem via de 'Icaro'. Deze liederen beschermen zichzelf en anderen, of ze kunnen worden gebruikt om je te openen, om licht en liefde binnen te brengen en om je cellen te helpen hun weg naar hun hoogste potentieel te herinneren en te vervolgen. Tijdens deze sessies leren we contact te maken met je persoonlijke pijnstukken en en er door heen te zingen, de juiste frequentie te vinden om dit op te lossen. De genezing begint altijd bij jou: wie geneest wie? Het gaat allemaal om het voelen en interpreteren van je eigen lichaam en geest, om te voelen wat het nodig heeft en om op dat moment contact te maken met de beste genezingsfrequentie voor jou. Er is veel te zeggen over de kracht van Icaro's, het beste is om het te ervaren. Je kunt een icaro-sessie bijwonen door het volgen van een persoonlijke healing of je wilt misschien de energie van een groepssessie ingaan, waar we allemaal voor en door elkaar werken. Om deze Icaro-sessies en ceremonies te ondersteunen, werken we niet alleen met de liederen, maar we laten je kennismaken met enkele krachtige plantspirits. We werken met de Tobacco en Sananga als bondgenoten.

Plant_Medicine-Art.jpg

ICARO - Tobacco plantteacher

The Tobacco is een plantteacher die ons reeds vele jaren begeleidt door al ons sjamanistische werk. Het is een krachtige Maestro die je van binnenuit leert, hoe je jezelf kunt aarden, beschermen en terugvallen in je ware pure vorm. Een plantleraar als deze werkt altijd anders met iedereen, hij zal zoeken naar wat er op dat moment voor je nodig is. De tabak is dus een bondgenoot. We laten je graag kennismaken met de zachte kracht van deze Curandero uit het plantenrijk.

We zullen tabak voornamelijk gebruiken onder de volgende vormen: Rapé, Tabakswater en Tabakrook. Meer informatie over deze plantteacher is te vinden via deze link.

26864125_197903930952409_1052746125481607168_n.jpg

ICARO SANANGA plantteacher

Sananga is gemaakt van de wortels en schors van de Tabernaemontana undulata struik een "melkhout" soort in de familie Apocynaceae, en komt rechtstreeks van de Amazone stammenvolken. Dit heilige en krachtige medicijn wordt gebruikt voor het helen van lichamelijke en geestelijke kwalen, door de geest van afleidende energieën op te ruimen en een volledig nieuwe manier van waarnemen en focussen toe te staan. Deze Sananga oogdruppels zijn doordrenkt met intenties van absolute duidelijkheid en focus. De pure geest van Sananga ondersteunt een diepe reiniging van geblokkeerde energieën op emotionele, fysieke en spirituele niveaus. Sananga kan uw energieën in evenwicht brengen en vergroten, en de wortels van uw ziekten en blokkades vinden, leidend tot een volledig evenwicht, focus en gemoedsrust. Bovendien zullen de druppels uw spirituele visie en bewustzijn alsook uw vermogen om de intenties van anderen te lezen, vergroten. Sananga vergroot ook je lange afstandsvisie, wat belangrijk is voor visualisaties en voorspellingen van de toekomst. Afgezien hiervan worden de druppels ook gebruikt om een breed scala van oculaire problemen te genezen en te verbeteren. Onze ICARO-ceremonies zijn altijd met de steun van maestro Tobacco. De Sananga is een optie voor degenen die deze spirit nodig hebben.

Data & praktische informatie

Deze sessies kunnen afzonderlijk worden gevolgd of u kunt een aantal mensen bij mekaar brengen om een sessie te boeken in een kleine privé groep van maximaal 10 personen. Hieronder vindt u de gegevens voor de reeds geplande groepssessies waar u vrij voor kan inschrijven:

 

Icaro / Tobacco & Sananga ceremonie (Bonheiden)

Data 2018-2019: Aankomende sessies
Locatie: Blommerenbos, Hendrik Conciencelaan 32, Bonheiden
Start: 19u tot 22u
Price: 50 € (Koppelkorting 40€)
Begeleid door: Marijn De Wit

 

Icaro / Tobacco & Sananga ceremonie (Shamballa - Deinze)

Data 2018-2019: Aankomende sessies
Locatie: Ten Bosse 78, Deinze
Start: 19u tot 22u (start om 18u voor de sessies met Breathing sounds)
Prijs: 50 € (Koppelkorting 40€)
Begeleid door: Marijn De Wit

Kijk goed in onze agenda want sommige Icaro-sessies zijn met Breathing Sounds in Deinze. Deze sessies starten reeds om 18u en kosten 60€.

Het is aangeraden om de dag van een sessie of ceremonie, een kort sjamanistisch dieet te volgen of om jezelf te zuiveren. Drink ook veel water om alle gifstoffen eruit te krijgen. Als het niet mogelijk is voor jou om het dieet op te volgen, zorg er dan al zeker voor dat je die avond niet meer eet.

*Koppelkorting: deze wordt gegeven voor ‘koppels’. Een koppel is niet enkel jij en jouw partner, maar ook jij met een vriend(in), familie enz. Van het moment dat je iemand extra meebrengt genieten jullie beiden van de korting.

Mauro-Reategui-Perez-Artworks-AVL-44_Wondershare.png

ICARO PRESENTATIES

Op uitnodiging kom ik graag een lezing brengen over deze wonderlijke manier van genezen. Aan de hand van persoonlijke verhalen, liederen en beeldmateriaal kan je kennis maken met de wereld van het vegetalismo sjamanisme. Deze lezingen zijn een mooie eerste stap om vertrouwd te raken met deze voor velen nog onbekende wereld. De lezing kan indien gewenst ook gevolgd worden door een workshop of healing-ceremonie.