water_circles_by_gracek.jpg

La Familia
de la Luz

Doorheen de jaren kregen onze bijeenkomsten de naam ‘la familia’. Dit heeft zijn oorsprong in de warme bedding die we samen maken om datgene te laten ‘zijn’ wat dient te zijn. In deze bedding kan je thuiskomen, jezelf ontplooien, jezelf zijn, zonder oordeel, zonder jaloezie. Mensen met een warm hart voor mekaar, die mekaar de ruimte laten, mekaar voelen en als gelijken naast mekaar wandelen. Gelijkheid tussen jong, oud, man, vrouw over alle grenzen heen. Mekaar ondersteunen, hoop, liefde en moed geven op dit krijgerspad. Hier gooien we alle maskers af en zijn we er helemaal voor mekaar, in alle eerlijkheid, echtheid, kwetsbaarheid en openheid. Dit is wat volgens ons een ‘Familia’ dient te zijn, dit is wat we hier samen scheppen, telkens opnieuw, in al onze cirkels die we samen doen. De cirkel breidt zich telkens uit, van het ene hart naar het andere springt de vonk. Vanbinnen brandt de vlam, het medicijn zit vanbinnen. Hoe meer we dit gaan voelen en zelf gaan leven, hoe meer we zelf het levende voorbeeld zijn waaraan anderen zich ook kunnen gaan spiegelen en naar ‘binnen’ gaan. Samen als één familie werken we aan een betere aarde, stap voor stap.

Het cirkeleffect: een druppel die in het water valt maakt grote cirkels die uitdeinen vanuit het centrum. Voor ons is ‘the white arrow’ zo’n druppel die vele cirkels heeft gemaakt. Wij hebben de plek genomen om in dat centrum vanuit onze goesting en eigenheid, onze goddelijke vlam te laten schijnen en te scheppen. Mensen in deze cirkels gaan op hun beurt ook in hun eigen centrum staan en vormen nieuwe cirkels….Al die uideinende cirkels ontmoeten andere cirkels, een familie die groeit, mekaar steunt en inspireert.


Samenwerkingen

& ondersteuning van mekaars projecten

Samenwerking is NODIG! Wij doen met ons twee wat we kunnen in het neerzetten van ons persoonlijke licht hier op aarde. Om je zo goed mogelijk op je pad te begeleiden, werken wij samen met een aantal zeer competente mensen die we zeer warm aanbevelen om je te begeleiden op je pad. Hun bevindingen en / of behandelingen zullen een zeer mooie aanvulling zijn op het werk dat we met jou doen. De verscheidenheid aan verbindingen die we hier doorgeven, is van therapeuten, lichtwerkers, muzikanten, zangers, centra, genezers, ambachtslieden, artsen, sjamanen ...

DR. EDUARD VAN DEN BOGAERDE &
JUDITH BLONDIAU

eduard_et_judith_van_den_bogaert.jpg

Genezing is een biologisch proces dat we volgen in Integrative Medicine. Het succes van je healing hangt af van je neuroplasticiteit. Als je gelooft en voelt dat je kunt veranderen, zal je lichaam hetzelfde doen. Het prachtige werk van dokter Eduard Van den Bogaerde en zijn vrouw Judith Blondiau. Een geheel nieuwe kijk op geneeskunde door de totale biologie.

 

ANNEMIEKE VERRAS - 1001 HAPPY CIRCLES

4632978001_257x144.jpg

Graag komt ze tot bij jou voor elke gelegenheid, ritueel of evenement. Ze maakt er een feest van. En wat denkt u ervan om een cirkel cadeau te geven of een workshop onder vrienden? Annemieke verzorgt al jaren de prachtige bloemenmandala’s op onze cacao ceremonies.

ANNEMIEKE VERRAS – ZIELETEKENINGEN

Wil je weten waar je staat in het leven? Wil je inzicht krijgen in wat je te doen hebt, hoe je jouw blokkades omzet in mogelijkheden? Vraag Annemieke een inzicht tekening te maken.

 

CHRIS CARPENTIER EN KATHLEEN TORFS - DRYADEN

4635035409_345x230.jpg

Twee mooie zielen en goede vrienden van ons: Chris en Kathleen. Met hun concept "gratis bijdrage" krijgt iedereen de kans om iets moois voor zichzelf en zijn medemens te doen. Niemand hoeft bijvoorbeeld alleen te lopen als het leven jou te pakken krijgt. Aanbieding: Coaching, chakra-healing, vlekken op huizen, massages, workshops en lezingen en nog veel meer.

SABINE BARON - AMAZONA

4634791583_424x177.jpg

Sabine Baron, één van onze ex-shifters, brengt intens werk met paarden en medicijnplanten uit Zuid-Amerika.

 

BEN CHI

4633979666_273x153.jpg

Een van de belangrijkste doelen in mijn leven is bijdragen aan de verlossing van het lijden van alle levende wezens en bijdragen aan ieders zoektocht naar een lang en gelukkig leven. Gespecialiseerd in: voetreflexologie, diepe massage, ontspanning / meditatie, natuurlijk voedingsadvies, supplementen en kruiden, hoorcolleges / cursussen. BenChi is tevens onze vaste DJ op de Heartbeat cacao dansevents.

ANJA GOOSENAERTS - ANIM ARPA

4634932646_271x270.jpg

Een goede vriend, een mooie muzikant. Harplesses, Soundhealing, Coaching, Harp Music, Concerten en talloze creatieve projecten.

 

KRIS SAEN

Kris volgde bij onze de Season’s Shift en sindsdien blijven we in contact met zijn prachtige werk. Hij trok de wereld rond met zijn gezin en heeft zich gespecialiseerd in verscheidene sjamanistische healingstechnieken. Hij is Official Kambo Practitionar opgeleid bij IAKP. Je kan Kris contacteren op het nr 0468189967 of via krissaen@hotmail.com

 

DIETER VAN OBBERGEN

4632976693_191x190.jpg

Dieter is a multi-talented musician, sound-healer, ceremony accompanist, singer and above all a good friend. Take a look at his website to feel what he can help you with.

 

STEVEN VRANCKEN

stevenv vrancken.jpg

He plays repetitive chords & arpeggio’s reminding you of Philip Glass, and he hums & sings along as Glenn Gould” . A brilliant musician, a good friend...always playing from the heart.

 

ROEL CRABBÉ & GRIET HEYLEN - ANAM CARA

roel.jpg

This is the project of Griet Heylen and Roel Crabbé. All their activities are aimed at bringing people into contact with their own soul connection and supporting them in the development and nurturing of a life that is supported by inspiration, joy, connectedness and strength.

 

DEBORAH WAKNINE

tumblr_inline_p1npjafVHo1smnbdy_500.jpg

Therapist, speaker and co-author with Gerard Athias of the game "The 22 sparks of life" and the book "The Shoah inheritance" (Maintenance at the borders of a limit state). Above all she is a great friend.

 
12647479_10205527924983844_9146776378741040858_n.jpg

GERALD WESTHOFF

Nondual biodynamics en craniosacraal therapie. Gerald is een prachtige ‘healer’ en cranio sacraal therapeut. We raden zeker een persoonlijke behandeling aan bij deze bijzondere liefdevolle man.

 

MARIJKE PEETERS - DE TERUGWEG

Marijke is één van onze shifters uit de 2018-2019 lichting. Marijke brengt bijzonder therapeutisch werk bij de paarden. Een integer, to the point en diepgaand werk, voor iedereen toegankelijk. Een krachtige vrouw met diep inzicht.

 

DIETLINDE LINARD - DIETISTE

2ad2d08a-671a-4af4-b192-b33bf8c2337e.jpg

Ik ben een ex shifter. Sindsdien voel ik me helemaal herboren uit moeder aarde en klaar om mijn roeping te volgen . Als opleiding ben ik diëtiste en orthomoleculair therapeut. Op mijn weg naar zelfliefde heb ik me verdiept in sjamanistische healingsrituelen , reiki, meditatie, yoga , ademhalingstechnieken en ik volg een opleiding shiatsu.

 

IRIS MASSCHELEIN

70721729_802087826877015_891100792163926016_n.jpg

Iris is één van onze shifters uit de 2018-2019 lichting. Mindfulnesstraining, bodywork, klankschalensessies, ademhalingsyoga, motiveren, steunen en mee zoeken naar datgene waar de behoefte ligt, maken helemaal deel uit van wie Iris is, voor volwassenen en kinderen, haar passie om mensen te helpen op hun levensweg. Ze geeft dit met heel haar hart en veel enthousiasme.

 
Lise.jpg

LISE ORYE

Lise Orye, één van onze shifters. Ergotherapeute en dramatherapeute van opleiding maar al snel ontdekt dat mijn levensenergie stroomt van haar hart naar haar handen. Hieruit vloeien voor haar massage, grime en andere creatieve creaties.