SEASON’S SHIFT

Seasons Shift front.jpg

Dit is ons grote jaartraject tot zelfontplooiing als energetisch lichtwerker. Jouw potentieel en unieke 'gift to the world' neerzetten op aarde.

Het pad van de levenstovenaar, is de weg doorheen de drie pijlen of wegen. De zwarte weg, de witte weg en de rode weg. Het rode pad is het pad van de levenstovenaar.

Dit traject zit omvat in 4 weekends, 4 seizoenen. We werken met de elementen van het seizoen en met de wederkerigheid in jouw innerlijke seizoenen. We hebben zo onze emoties, gewoontes en conditioneringen en ze verschillen van kleur in elk seizoen. De herhaling van de dingen des levens kan er voor zorgen dat we blijven hangen in die patronen en het soms bijna onmogelijk lijkt om hier uit te stappen.

Door dit traject in 4 seizoenen te doen, volgen we jou één jaar, en kan je zo de veranderingen in jou aan de groep en het werk met ons toetsen.

Herfst- De zwarte pijl - De Tonal

alone-fall-girl-maple-melancholy-pretty-Favim.com-55578.jpg

We gaan van start in de herfst, symbolisch met de zwarte pijl. Deze pijl wijst achter jou, naar je verleden, je familie, je wonden, het zogenoemde karmische verhaal. Hier gaan we aan de slag met jouw bouwstenen, al wat nog niet gekend is uit het verleden en uit jouw binnenste uitdiepen en blootleggen, de perinataliteit bekijken, het familieverhaal en stamboom, de geheimen in je leven, de verborgen emoties die nog steeds bewust en onbewust jouw leven bepalen. Alle wegen leiden eerst door het zwarte werk, je kan dit niet ontlopen, want het leven werpt je er altijd terug naartoe. Dit werk omvat het herkennen en erkennen van wie je bent en waarom je de dingen doet zoals jij die doet. De pijnlijke kanten van jezelf, de confrontaties met jezelf, niet uit de weg gaan, want dit geeft ontegensprekelijk conflicten in jou en dan vallen we in het stappenplan van de ziekten. In dit werk ga je ook alle ongedane rouw doen over al jouw trauma's die nog niet verwerkt zijn.

Clipboard04.gif

Om te rouwen doorloop je altijd de 9 stappen: Ontkenning, Woede, Onderhandelen, Verdriet, Aanvaarding met, Aanvaarding van nieuw situatie, Symbolisch teruggeven, Vergeving, Genade. Zie dat jij uniek bent, dat al wat je deed voor jouw hoogste goed was, om jou hier te brengen. De patronen die je erft van moeder en vader, alle erflast die je draagt en leeft, meestal onbewust... we helpen jou er bewust naar kijken en mee omgaan. We lossen samen de oude conflicten op jou helemaal in aanvaarding te brengen met wat was, zodat je klaar bent voor de volgende stap: het witte werk.

9, 10 & 11 november 2018

 

Winter - De witte pijl - De Tonal

winter_cover.jpg

Vele mensen zetten zich enkel vast in het 'witte werk', zonder eerst het zwarte werk te doen, waardoor ze letterlijk gevangenen worden van hun eigen 'peace & love imago', het wordt een zeemzoet leven zonder fundering, omdat je niet wenst te kijken naar dat wat werkelijk licht vraag in je leven. Na het diepgaande zwarte werk gaan we naar het witte werk. Symbolisch kiezen we hier voor de winter, daar het nodig is om naar binnen te gaan in de stilte van jouw wezen. We laten de stemmen van het verleden even voor wat ze zijn en focussen ons op het mooie, pure en goede in ons, het cultiveren van een liefdevol open hart.

Vind jouw connectie terug met hemel en aarde. De witte pijl wijst naar boven en naar beneden om jou goed hier en nu neer te zetten, en tegelijk wijst de pijl ook naar voren, een positieve nieuwe kijk op jouw leven. Hier ligt de focus helemaal op jouw dromen en potenties, jouw kernkwaliteiten en wat je er mee wil doen. De oefeningen, sessies, ceremonies en rituelen zijn gericht op het scheppen. Het zwarte werk heeft jouw ziel blootgelegd en je voelt de broosheid er van. Omarm deze fragiele ruwe diamant en koester hem. De liefde voor jezelf staat voorop in dit deel.

1, 2 & 3 februari 2019

lente & zomer- de rode pijl - de Nahual

177359744.jpg

We gaan de lente in met het eerste deel van het rode werk. In dit deel richten we onze pijl naar voor. We werken met jouw potentieel en hoe jij jouw meest verheven beeld van jezelf kan op aarde neerzetten.

In dit eerste deel leer je ook voeling krijgen met het rode werk en hoe dit een nieuwe en meer complete visie op jouw leven wordt, het is eerder een alchemistische conclusie tussen het zwarte en witte werk. Je word als het ware een bewuste speler in het schaakspel met de zwarte en witte pionnen. Je beweegt je bewust heen en weer tussen jouw zwarte en witte werk, maar laat je niet meer meesleuren in hun valstrikken. Je word meester in jouw zwarte en witte werk, en vanaf dat moment vormt het alchemistische proces zich naar het rode werk. Doorheen verscheidene oefeningen, sessies en rituelen loodsen we jou doorheen het lentegevoel in jou. Hier ligt de focus op vooruit kijken, richting geven, plannen. De oefeningen, sessies, ceremonies en rituelen gaan werken met het visionaire kantje van jezelf. Leer jouw intuïtie te herkennen en te onderscheiden van de gewoontepatronen in jouw 'ik'. Het frisse groen, de vogels, de bloemen,…onze zintuigen worden geprikkeld en geven ‘zin’ in leven, ‘zin’ in creatie. De scheppende kracht in jouw wordt gewekt.

1-summer.jpg

Met eenheid en meesterschap komen we helemaal aan bij het rode werk. Hier ben je meester over jouw bewustzijn, het zwarte werk is geïntegreerd in jouw bewustzijn en zal jou niet meer onbewust strikken, het witte werk brengt je bij de liefde voor jezelf en dus ook voor het leven. De combinatie van deze twee pijlen is een uitermate goede voedingsbodem voor de levenstovenaar.

Op een krachtige, vastberaden en liefdevolle manier geef je nu duidelijk een nieuwe richting aan waarin je wenst te bewegen, en als 'rode magiër' ben je nu actief, creatief en bewust een deelnemer en speler van dit magnifieke spel op aarde. Jij kiest, jij speelt, jij creëert in volle bewustzijn jouw eigen prachtige schilderij tijdens jouw verblijft hier op aarde..

26, 27 & 28 April 2019 (lente)
21, 22 & 23 June 2019 (zomer)

Practisch

Het programma begint altijd op vrijdag om 14.00 uur en eindigt op zondag 17.00 uur.

Afhankelijk van het seizoen en de behoeften van de groep, zal een specifiek programma worden gemaakt, met voornamelijk ceremonieel werk.

Inbegrepen in het weekend:

 • 2 x overnachting (matrassen zijn aanwezig)

 • 2 x ontbijt en soep (sjamanistische dieetvoeding) Er is geen avondeten op zaterdag omdat we dan vasten is.

 • Al het ceremoniële werk.

 


Locatie:

 • Bonheiden, Blommerenbos, Hendrik Conciencelaan 32

Wat mee te brengen:

 • Warme kledij aangepast aan het seizoen.

 • Schoeisel aangepast aan het seizoen

 • Douchegerief en hoeslaken

 • Jouw levensdossier (wordt toegezonden bij inschrijving)

 • schrijfgerief en papier

DIET

Er wordt telkens aangeraden om een grondig zuiveringsdieet te houden bij 'the shift'. Start van het dieet is 2 weken voor den aanvang van een weekend en gaat nog 1 week door na het weekend.

Data 2018/2019

 • Zwarte pijl: 9, 10 & 11 November2018

 • Witte pijl: 1, 2 & 3 Feb2019

 • Rode pijl (1): 26, 27 & 28 April 2019

 • Rode pijl (2): 21, 22 & 23 June 2019

Prijs:

 • 450eur per weekend of 425eur vroegboekkorting (inschrijving en betaling één maand voor de 1ste workshop)

 • 1525eur voor het hele traject (4 weekends) (dus 275eur korting indien je meteen voor de hele reeks inschrijft en betaalt, normaal 1800eur)

  Deze prijzen enkel indien cash wordt betaald.

Andere voordelen:

Voor de deelnemers die meteen voor de heele reeks inschrijven en betalen zijn er nog extra voordelen verbonden. Op alle andere sessies die je nog bij ons volgt gedurende de duurtijd van de Shift, ontvang je een korting van 15%. Deze korting is op ceremonies en individuele sessies maar is niet van toepassing op reeksen waar reeds een korting op gegeven is (zoals koppelkorting of korting bij soundhealing opleiding voor de hele reeks. Om niet met kommagetallen te werken worden deze bedragen afgerond, je kan de aangepaste prijzen op onze prijzentabel terugvinden.

Levensdossier:

Om aan jouw shift te starten kan je eventueel ter voorbereiding al aan de slag gaan met het levensdossier. Dit dossier is ter ondersteuning van jouw persoonlijk werk, je hoeft dit niet af te geven aan ons. Het kan van pas komen als we samen in een persoonlijke sessie met een onderwerp aan de slag gaan. Dit dossier kan je downloaden. Je krijgt van ons een wachtwoord om in te loggen, als je ingeschreven bent voor de shift.