Soundhealing - Klanktherapie

bowls.jpg

Soundhealing is gebaseerd op het principe dat alle materie vibreert op een eigen specifieke frequentie. In het lichaam trilt elke cel, elk weefsel, elk orgaan op haar eigen vibratie. Krachtige geluidstrillingen van de menselijke stem evenals instrumenten kunnen onzuivere frequenties balanceren.

Klanken hebben de kracht om door elke vorm van energiebarrière te breken, vandaar de kracht van ‘klank’ als genezing van zowel fysieke als emotionele blokkades. Klanktrillingen werken losmakend en opnieuw ordendend. 'Genezing' is daarom misschien niet het juiste woord, eerder is er sprake van afstemming en een harmnonisatieproces.

De klanken van de instrumenten en de stem gebruiken we als een voertuig om de intentie te verplaatsen en op jou over te brengen en om jouw intentie kracht bij te zetten;

Frequentie + intentie= healing!

Soundhealing_5.jpg

Tijdens een behandeling nemen we je mee op een reis in jezelf. Het doel van deze reis bepaal jij. Gebruik makende van Sjamanen-troms en aloude Icaro’s (Spiritsongs) dalen we af in de donkerste schachten van je unieke lichtwezen. Vanuit deze zeer lichte trance word je gevoeliger voor klank en kan de transformatie plaatsvinden.

We begeleiden jouw innerlijke reis door ons af te stemmen op je persoonlijke energie en behoeften in het moment. Openstaan, ontspannen, loslaten, contact maken met je ware zelf, wegdromen en genieten, dit alles om de schoonheid van jezelf te ervaren.

Deze soundhealing-sessies kunnen individueel of in groep (ligconcert) worden ervaren.

Alle behandelingen worden voorafgegaan door een openend gesprek.

De soundhealings vormen de basis voor verschillende soorten behandelingen. Deze vind je hieronder.

Soundhealing opleiding

We bieden ook een opleiding aan om de kunst te leren om een Soundhealing Practitioner te zijn. Je leert om te luisteren naar de stilte in het geluid, om te werken met de verschillende frequenties geproduceerd door een grote verscheidenheid aan instrumenten en natuurlijk de stem. En je zult 'je ware zelf' een beetje meer leren kennen, want deze laatste vaardigheid wordt niet van de ene dag op de andere geleerd. We helpen je de deur te openen, maar het is aan jou om er door te gaan en deze reis naar binnen te beginnen. Het enige dat je moet onderkennen over elke vorm van genezing is 'jezelf'. Meer over deze opleiding kun je vinden op onze pagina over deze magische cursus.


Soundhealing.jpg

De beste sessie voor jou

Zoals we eerder vermeldden, zijn er verschillende behandelingen in ons werk en zelfs in deze sectie van 'soundhealing' zijn er verschillende combinaties te maken. Je kunt een lange sessie doen, waarbij we meer tijd nemen om te praten en dieper met het geluid en de ademhaling te werken, of je kunt een korte ontspanningssessie nemen, waarbij je jezelf laat vullen met de vibraties.

 
protect_our_mother_earth_by_lhianne-d63y246_Wondershare.jpg

Breathing Sounds - Soundhealing

Na ons inleidend gesprek beginnen we de Soundhealing met een sessie Breathing ‘sounds. Dit is een ademhalingssessie, zoals een 'rebirthing'-sessie. We hebben de rebirthing-sessies in een geheel nieuwe wijze gebracht, en werken met de spirits van het regenwoud, door sjamanistische healings en Icaro-gezangen. Deze manier van ademen kan tot een uur duren, en vanaf dat moment heb je jezelf in een zeer diepe bewustzijnsstaat gebracht van waaruit we het werk met de geluiden voortzetten. Je zult veel ontvankelijker zijn voor alle frequenties

breathing 2.jpg

Duo-behandelingen

Met duo-behandeling bedoelen wij; twee behandelingen achter mekaar of tegelijktijdig, zoals gewenst. We combineren hier de kracht en lichamelijke impact van een intuïtieve massage met de energetische en emotionele inwerking van een klankenbad en rebirthing.  Deze behandelingen kunnen individueel of in kleine groep (max 5 deelnemers) worden geboekt. In een individuele duobehandeling kunnen we jou een volledige sessie op maat geven, geheel afgestemd naar jouw persoonlijke noden. Je kan er voor kiezen door Juanita en Marijn tegelijkertijd behandelt te worden of te kiezen voor twee gescheiden behandelingen achter mekaar.

Een privé groepssessies is ideaal om te boeken met enkele vrienden of in familieverband.

Singing to the plants

In deze sessies brengen we de spirits van de planten naar boven. Dit zijn zeer diepgaande sessies waar je niet meteen vanaf de eerste keer naar toe springt. We zullen u adviseren om Breathing sounds te volgen als eerste sessie, en na een tijdje kunnen we met dit soort werk beginnen. Het kost veel moeite en vraagt een goede discipline en focus van je. Je moet een speciaal dieet volgen om het subtiele contact met de plantenspirit te maken. We werken alleen met plantteacher-spirits, die onze diepere gevoelens en onze gewoonten kunnen weerspiegelen, en ons de kracht zullen geven om boven hen uit te stijgen en onze moeilijkheden te overwinnen, zodat we ons pad kunnen voortzetten ... voorwaarts.