taki logo.jpg

TAKI

Taki, ,het Quechua woord voor 'lied'. Een reeks bijzondere concerten die zich afspelen in de ceremoniële healingsetting van de plantmedicijnen.

We nemen jou mee op een muzikale reis doorheen het regenwoud. De energie van de ruimte wordt bewerkt met icaro's, arcana's en spiritsongs. Deze bijzondere melodieën dragen de frequentie mee om te herstellen, rust te vinden en te aanvaarden, loslaten, en dieper voelen. Er wordt net als bij het werk met de plantmedicijnen gewerkt met de energie van de groep, voor en door mekaar. Er zijn tevens momenten voor individuele healings die ook werken voor de hele groep.

Een TAKI avond is dus geen gewoon concert maar een ceremoniële setting, startende met een deelronde om mekaar te voelen, welke verhalen komen de ruimte binnen, hoe zit je er voor op het moment enz, Daarna wordt het reeds door ons ingezongen water gedronken. Het water reist doorheen jouw cellen en wordt de volgende uren begeleid door de ICARO’s en klanken van ons muziekaal gebeuren. Allemaal eigen muzikale creaties.

breathing 2.jpg

Een diepgaande reis is waar we jou in begeleiden. We gaan samen naar de donkere diepe grotten van jouw ziel en stijgen daarna weer op naar de hoogste regionen van die ziel. Deze aardse beweging van op en neer vertalen we liever in het kosmische ‘naar binnen’ en ‘naar buiten’. Tijdens deze energetische beweging kom je jezelf tegen, de energie raakt jouw processen aan en brengt diepe inzichten. Er worden verklaringen gevonden, zaken gesnapt en rust verkregen. Uiteindelijk belanden we na deze reis in ons hart. Het grote voelcentrum.

Een open hart om de wereld in te verwelkomen zoals hij is. Zien en voelen, diep weten dat alles reeds in perfecte resonantie is met wat zich afspeelt. Dat jij ook de buitenwereld bent en weerspiegelt, dat goed en slecht, positief en negatief enkel een mooi concept zijn binnen ons menselijke verhalenboek. Een mooi boek, een amusant boek, over het ene en het andere. Nu weet je dat je niet het ene of het andere bent, er wordt gezien, niet door iemand, maar er wordt gewoon gezien dat het er allemaal reeds is. Een klare blik, met een open hart.

Dit zijn de blikken en harten van de mensen waarnaar we kijken op het einde van een TAKI concert, weinig woorden zijn er nodig, enkel een uitwisselende blik van herkenning en liefde.

mutual-album-spotlight-healing-water-700x363-1268735.jpeg

Tijdens het concert wordt het water in het midden van de ruimte opgeladen waarvan je tijdens het slotlied nog een slok mag nemen. Je proeft nu de kracht van het medicijn in het water, en dit neem je mee naar huis, naar je familie, naar je werk, naar iedereen … de wereld in! Het medicijn is niet iets daarbuiten, maar het ben jij, Jouw getransformeerde zelf is het medicijn voor de wereld.

Wij zijn 70% water. Water is onze sterkste geleider en transformator. Deze ceremonies met het element water zijn daarom zeer geschikt om een sterke verandering te brengen in jouw overtuigingen. Deze overtuigingen of patronen kunnen als een papperige lijm blijven kleven in jouw energielichaam en aldus ook in jouw fysieke lichaam.

Clipboard06.jpg

De wereld van de Amazone is het koninkrijk van het water. In het ceremoniële gedeelte nemen we deel aan de spirituele en lichamelijke eenwording met de spirits van het waterelement (yacuruna). Deze ceremonie wordt opgeluisterd met icaro's om de waterspirits te eren. Wij verenigen ons lichaam met het element water. Wij zijn met ons waterlichaam altijd energetisch gehuwd geweest met de medicinale krachten van de rivieren, meren en zeeën, de regens en ook van de sneeuw. Daarom is is dit een zeer sterk ritueel waarbij je jouw oerinstinkten terug aanspreekt en je jezelf weer herinnert aan wie en wat je werkelijk bent.

_D6A0160.jpg

Taki & Breathing sounds

Gezangen uit lucht en water. Hier gaan we het TAKI concert inzetten met een rebirthing sessie doorheen transformerend ademen. Na deze diepgaande ademsessie van 1 uur is het lichaam in een zeer diepe rust en is tevens de geest zeer ontvankelijk voor het opnemen van de icaro’s en klanken.

Je kunt een TAKI-ceremonie bijwonen, georganiseerd door ons, of je kunt er zelf één hosten, door ons uit te nodigen naar jouw centrum of woonkamer.

Het toevoegen van de ademgeluidensessie vóór de Taki-ceremonie is een zeer goede combinatie. In dit geval duurt een ceremonieel concert maximaal 3 uur, inclusief Breathing sounds.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Als jij de facilitator bent, kunnen we werken met een toegangsprijs of forfaitair bedrag. We werken met minimaal 10 deelnemers. Prijzen zijn afhankelijk van verschillende elementen, zoals: reisafstand, dag, avond of nacht ceremonieel concert, in het land of in het buitenland.

Het is het beste om de deelnemers te vragen hun eigen kleine mat mee te nemen (bvb. yogamat) en een deken. Comfortabele kledij dragen is ook aangewezen. Vraag uw deelnemers ook om niet te veel te eten en te drinken voordat ze in ceremonie gaan of gaan liggen, het maakt mensen slaperiger.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, zodat we samen deze onvergetelijke gebeurtenis kunnen plannen.