Teambuilding

 

Hoe goed ken jij je collega? Hoe goed ken jij je personeel? Een verbinding op dieper niveau is in elke familie noodzakelijk om onderliggende spanningen snel de baas te kunnen. Vele bedrijven investeren reeds in stress-release-programma’s. Een zeer mooie evolutie…doch indien dit telkens weer blijft terug komen zit er iets fundamenteel fout in onze interne en externe communicatie.

Via 'the white arrow' willen we jou laten kennismaken met enkele mooie manieren om diepgaand werk te verrichten binnen jouw bedrijf, en zo een hechte band te smeden waar iedereen beter van wordt. Een bedrijf met blije en krachtige mensen die in openheid handelen is een aanwinst voor onze maatschappij.

 
31394860_10157090743858840_7032996615328645929_n.jpg

Zweethut

De zweethutceremonies zijn krachtige zuiveringsrituelen met een lange traditie, waarin we terugkeren naar de essentie en stille kern van ons wezen. De zweethut brengt je op een zeer doelgerichte manier naar jouw werkpunten of valkuilen. Het inzicht is er instant, je kan het meteen delen met de collega's en afgeven aan moeder aarde. Er wordt ruimte gemaakt in jou om het nieuwe te ontvangen. Vanuit het geborgen gevoel van samenzijn in de zweethut, krijgen we het gevoel dat alles mogelijk is en dat het nu eindelijk allemaal zal worden zoals we wensen. Energie wordt vrijgemaakt, thema's worden aangeraakt, er zijn openingen gemaakt, nu kan je echt aan de slag. Het loslaten via ons lichaam, pelt als het ware de lagen in ons onderbewustzijn af en brengt jou dichter bij wie je werkelijk bent. Er ontstaat een unieke openheid binnen de groep waar, in vertrouwen wordt gedeeld, verhalen verteld en liederen gezongen. De zweethutten zijn voor ons de meest doeltreffende manier om een 'echte' en 'hechte' groep te vormen, om al het ego-voedende geklets weg te laten spoelen en al wat overblijft, zijn echte pure mensen.

Je leert mekaar kennen op een veel dieper niveau en dit zal de onderlinge relatie bevorderen. Mensen die stralen doen anderen stralen...

djembé-workshop.jpg

Percussie workshops - djembé

Het spelen van percussie is zeer toegankelijk en is daarom een effectieve metafoor voor samenwerking en coördinatie; Binnen korte tijd wordt een swingend ritme gecreëerd dat we als basis nemen voor verdere werkvormen. De keuze hangt af van het doel van de sessie. Verschillende ritmes worden samen gespeeld, door op elkaar in te stellen vindt het geheel automatisch een balans. Dat schept verbazing en geeft veel energie vrij in een groep! Door je over te geven aan de groep voel je dat het geheel meer betekent dan de som der delen.

Groepsvorming ontstaat spontaan door plezier te maken en niet alleen cognitief betrokken te zijn bij elkaar, er is ook veel gelach!

West-Afrikaanse percussie of djembé spelen is erg fysiek en zorgt voor een stroom van ontspanning. Je kunt volledig genieten, en naarmate de snelheid wordt verhoogd, neemt de intensiteit toe.

Afrikaanse ritmes zijn opgebouwd uit polyritmiek, wat betekent dat verschillende begeleidingen op verschillende instrumenten nodig zijn om tot een volledig ritme te komen. Uit ervaring, dit bevordert het groepsgevoel en teambuilding gebeurt op deze unieke manier.

marijn soundhealing.jpg

Soundhealing concert

Je zit hier niet op een klassiek concert vanuit je stoel. Hier lig je op de vloer op een mat en laat je zachtjes wegzweven op de tonen van wereldse instrumenten. De geluiden en gezangen brengen je in een droomachtige staat waarin het diepere werk met jezelf plaatsvindt.

Deze genezende healingsconcerten zijn ideaal om te combineren met een van de andere workshops om de intense fysieke ervaring van bijvoorbeeld een zweethut of een djembé-sessie te beëindigen. Ook gaan we ze dikwijls met een breathing sounds ademsessie combineren.

protect_our_mother_earth_by_lhianne-d63y246_Wondershare.jpg

Breathing sounds

Breathing sounds, rebirthing of transformerend ademhalen is in wezen een ademhalingstechniek die op een eenvoudige manier contact wil maken met de eigen levensenergie. In praktische termen is het de verbinding van de inademing met de uitademing in een constant ontspannen ritme. In een reeks gesuperviseerde sessies is het de bedoeling om de ademhaling te bevrijden van blokkades, zodat een natuurlijke, volledige ademhaling optreedt. Dit is een geweldige ervaring om in één sessie te hebben, maar nog beter als je dit regelmatig op de vloer kunt aanbieden.

De langdurige diepgaande effecten:

  • Diepe en blijvende innerlijke vrede.

  • Verhoogde mentale helderheid.

  • Meer inzicht in de menselijke conditie.

  • Zinvolle verbeteringen in relaties - intiem, familie, sociaal en professioneel.

  • Meer vermogen om de uitdagingen van het leven en de carrière aan te gaan.

  • Het stoppen van negatieve patronen die iemand beperkte in het hebben van een gelukkig leven en welzijn.

Soundhealing_6.jpg

Sjamanistische ceremonies

Onze belangrijke manier van werken is door sjamanistische ceremonies. Een grondig werk waar geen ruimte is voor rationele overwegingen. Maak contact met de elementen, de geesten en je gevoel. Geef je over aan dat wat is en vertrouw op wat zal komen.

Deze ceremonies kunnen op een unieke en passende manier worden samengesteld, zodat ze aan uw behoeften voldoen.

Verschillende ceremonies: