TOUCH

Een “laat je(aan) raken” avond, die openstaat voor zowel vrouwen als mannen. Een samenwerking tussen Juanita Pyl & Deborah Waknine.

Clipboard01.jpg

Mekaar ontmoeten en vooral jezelf ontmoeten door meer voeling te krijgen met je eigen lichaam. Jezelf meer ruimte geven waardoor je ook andere de ruimte kunt laten.

Deze organische workshop zal het totaalbeeld aanraken van je gehele wezen op een zeer subtiele en soms ook zeer directe wijze. De zorgvuldig uitgekozen oefeningen, muziek, gezangen enz, doelen op het wakker maken van de bewuste en onbewuste patronen, aanwezig in het lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele veld. Het zal ons meer vertellen over de richting die we aan het uitgaan zijn en of dit al dan niet nog verdere aandacht vergt. Hoe sta jij erbij op dit moment in je leven?

Samen laten we spontaan datgene, wat nodig is voor de groep, ontstaan.

De geboorte van jouw persoonlijke levenschoreografie doorheen de dans, toont je ruwe verhaal in zijn essentie. Deze levensdans die puur en instinctief naar voor komt zal je geest meenemen naar de grenzen van je emoties, zodat je deze makkelijker zal kunnen uiten doorheen het lichaam in de beweging. Het ademen binnen deze bewegingen zal de transformerende factor zijn, daar het je in contact brengt met je innerlijke melodie. Het is een ontmoeting die je hele wezen raakt, je verbindt met jouw Hemel en Aarde, samen met ons, de ander en de wereld om je heen.

Wat mag je verwachten?

received_10154854510076891.jpeg
  • Een algehele betere doorstroming en gewaarwording in, van en rondom je lichaam

  • Meer ruimte om jezelf te ervaren en te laten zijn wat er is

  • Omarming van jezelf in zachtheid

  • Acceptatie wat nodig is voor jou in het moment

  • Tools voor zelfexpressie

  • Zelflliefde en verbinding met de ander

Praktisch

 

Data: kijk op onze activiteitenkalender