Warmi Qhari

Lieve zusters, zachte broeders,

Vanuit het werk met gemengde groepen brengen we jou met Warmi (vrouw) Qhari (man), een dagvullend programma, waarbij we eerst met aparte groepen gaan werken om daarna samen te komen in een diepgaand verbindende cacao ceremonie.

Aan het begin van workshop komen we samen om even kort te delen. Daarna delen we de groep op en gaan de mannen met Marijn mee en de vrouwen met Juanita. Wat volgt is een diepgaande sessie binnen jouw heilige vrouwelijkheid en mannelijkheid. We werken hiervoor met de spirits van de Andes als onze gids.

Na deze diepgaande sessies bij onze respectievelijke broeders en zussters, smelten onze groepen weer samen voor een heelmakende en verbindende cacao ceremonie als bekroning op ons persoonlijke werk: de éénwording tussen het vrouwelijke en het mannelijke.

 

Praktisch

Warmi Qhari sessie(Deinze)

  • Data aankomende sessies

  • Start: 12u tot 22u

  • Begeleiding: Juanita Pyl (vrouwen) & Marijn De Wit (mannen)

  • Prijs: 150 € (inl cacao ceremony) (gelieve cash te betalen)

  • Locatie: Ten Bosse 78, Deinze (Shamballa)

20170402_175651.jpg

De Andes Kosmovisie

Een huwelijk in de Andes staat bekend als een warmi-qhari die letterlijk wordt vertaald als een vrouw-man. Het is een samensmelting van twee complementaire manieren van zijn die een hogere orde van zijn creëren. Dit betekent niet dat de complementaire aard van de twee verdwijnt.