Breathing Sounds

Shamanic Rebirthing sessions

Rebirthing is in hoofdzaak een ademhalingstechniek die tot doel heeft op eenvoudige wijze contact te maken met de eigen levensenergie. In praktische zin is het de verbinding van de inademing met de uitademing in een voortdurend ontspannen ritme. In een reeks van sessies onder begeleiding wordt ernaar gestreefd de ademhaling te bevrijden van blokkades, zodat er een natuurlijke, volledige ademhaling ontstaat.

protect_our_mother_earth_by_lhianne-d63y246_Wondershare.jpg

Wat doet het

Het aantal klachten waarvan je jezelf dankzij deze bijzonder ademtechniek zou kunnen genezen, is niet min: stress en angsten, geboortetrauma's, trauma, verslavingen, eczeem, rugklachten, migraine, fantoompijn, seniliteit, ...

Breathing Sounds werkt op psychisch, fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Die vier lichamen worden opnieuw gevoed door zuurstof, die zuiverend werkt en elke cel laat vibreren. Waar er blokkades zijn, botst die zuurstof, wat even pijn doet, tot die blokkade wordt opgelost.'

Het achterliggende idee is: mensen worden ziek door verkeerde gedachtepatronen. Als ze op een andere manier in het leven leren staan, zullen ze daar niet alleen emotioneel maar ook fysiek beter van worden.

ae56341659e7667fd40a0fc3290eeae9.jpg

Breathing Sounds

Rebirthing of Transformtional Breathing krijgt bij The White Arrow een zeer unieke vorm en wordt op sjamanistische wijze gebraht onder ‘Breathing sounds’. Onze jarenlange ervaring met soundhealing, helende klanken en lichaamswerk, heeft deze unieke manier van rebirthing gecreëerd. We passen onze vaardigheden op vlak van klank toe tijdens jouw diepgaande ademwerk. De begeleiding met verscheidene instrumenten van over de gehele wereld, oeroude icaro’s en spiritsongs, maken jouw ervaring nog dieper en meer geaard.

Breathing sounds baseert zich op drie principes

 • De ademhaling (fysiek / energetisch niveau)

 • Het creatief denken (mentaal niveau)

 • Het grotere geheel (spiritueel niveau)

Rebirthing beoogt de volgende processen in gang te brengen:

Reiniging:

 • Op fysiek niveau: reiniging van het lichaam van giftige stoffen.

 • Op emotioneel niveau: bevrijding van ingehouden of Onderdrukte emoties.

 • Op mentaal niveau: correctie van negatieve of levenslustontnemende overtuigingen en gedachten.

Verbinding:

 • Op spiritueel niveau: spirituele houding of een gevoel van verbinding met het goddelijke

De langdurige diepgaande effecten:

 • Diepe en duurzame innerlijke vrede.

 • Verhoogde mentale helderheid.

 • Groter inzicht in de menselijke gesteldheid.

 • Betekenisvolle verbeteringen in relaties - zowel intiem, familie, sociaal en professioneel.

 • Grotere vaardigheid de uitdagingen aan te kunnen van leven en carrière.

 • Het staken van negatieve patronen die iemand beperkte in het hebben van een gelukkig leven en welzijn.

Deze sessis kunnen een onderdeel zijn van één van de andere workshops of kunnen op maat aangevraagd worden. Een combinatie die goed werkt is een Breathing Sounds workshop met aansluitend een TAKI ligconcert of Icaro healing. Een totaalbeleving van 3u.

Wil je graag zo'n sessie bij jou thuis boeken of in jouw vereniging, vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

rebirthing nieuwsbrief.jpg

Groepssessies

Groepssessies brengen de energie van de groep in je persoonlijke werk. Het vormen van een groep is altijd een unieke manier om 'zielen elkaar te laten ontmoeten'. Waarom kiezen we die exacte dag om ergens te zijn? Tijdens de deelronde, zien we altijd dat veel van wat er in iemands persoonlijke leven aan de hand is, vergelijkbaar is met de rest van de groep. Werken in de energie van de groep doet dus echt wonderen. We bieden ook de mogelijkheid om deze ademhalingssessies te combineren met een andere workshop, zoals 'drumtherapie', je kunt blijven voor de volgende workshop of alleen komen voor de ademhalingssessie, de keuze is aan jou.

 • Prijs: 25€ (enkel voor Breathing Sounds)

 • Locatie: raadpleeg onze agenda voor de aankomende sessies


breathing 2.jpg

Persoonlijke sessie

We begeleiden jou op een eerlijke manier en brengen je dicht bij je hogere zelf. Tijdens je persoonlijke reis bieden we sjamanistische zorgen om je zo goed mogelijk te begeleiden, dit gaat altijd samen met een diepgaande klanksessie.

 • Duur: 1h30

 • Prijs: 90 €


djembe en bre.jpg

Djembé & Breathing Sounds - Combi

Veel van onze sessies kan je onderling combineren. Een zeer deugddoende en balancerende combinatie is deze van de ‘Djembé’ en de ‘Breathing Sounds’. Het krachtige, aardende, verbindende samenspel bij een djembé-sessie vormt een stevige ‘structuur’ om een ademsessie in te bedden. Het diepere energetische werk in de subtielere realiteiten bij een ademsessie, kan maar zo diep gaan als de verhoudende kracht in ‘gronding’ of ‘aarding’ die jij bezit.

Deze combi-sessies zijn een uitnodiging om een dieper werk aan te gaan met jezelf. Een avond vol plezier, kracht en ook best wel fysieke inspanning, alsook diepe ontspanning, ontroering in het connectie maken met jouw ‘natuur’.

Praktisch

 • Locatie: cc ‘t Vondel (zaal ‘Joepie’) Halle, Brouwerijstraat 32

 • Aanvang djembé: 19u tot 20u 30

 • Aanvang Breathing Sounds: 20u30 tot 22u

 • Prijs: 20€ per les (cash per les) of 30€ indien je combineert met Breathing sounds (19u tot 22u)