The White Arrow is een trouwpartij tussen onze twee zielen. What’s in a name? Door de combinatie van onze familienamen laten we deze prachtige nieuwe ziel geboren worden. Zo kan deze vele harten aanraken en vele wegen verlichten. We kozen ervoor om deze weg ‘samen’ te lopen. De gebundelde kracht van vrouw en man. Geen gemakkelijk en voor de hand liggend pad; werken met je geliefde. Maar het geeft ons zoveel meer dan we ons ooit hebben voorgesteld.
— The White Arrow
marijngitaarklein.jpg

Marijn De Wit

« Cheveyo - guerrier de l'esprit »

Muziek is altijd al de rode draad in mijn leven.  Dat ik ongeveer 15 jaar geleden als soundhealer begon was een 'logisch gevolg'. Voor die tijd was ik een spiritueel zoekende mens, ondergedompeld in het ontrafelen en bestuderen van verschillende spirituele studievelden. Mijn zoektocht eindigde toen ik de Franse sjamane Ema'a Drolma Mata ontmoette. Zij heeft mij ingewijd in het werk met de spirits uit het regenwoud (vegetalismo sjamanisme). Mijn persoonlijke werk om binnen het werk met de mensen mij telkens

weer te kunnen verbinden met mijn ware natuur en de natuur van het leven brengt me ieder jaar terug naar het regenwoud om te werken met spirits en de Maestro curanderos.  Dag voor dag, stap voor stap wordt alles glashelder. Het leven is ‘hier en nu’. En het is perfect zoals het is, een kosmische en ook wel komische dans die onder alle persoonlijkheidslagen afspeelt. Als er al een doel of een nut is, laat het voor mij persoonlijk dan dienen om te groeien naar mijn hoogst mogelijke potentieel, me bewust worden van de creaties. En in liefde en harmonie samen leven op deze magnifieke aarde.  Op jouw pad naar eenheid en liefde sta ik je graag bij als gids. Als een stille begeleider die een tijdje met je mee wandelt.  Met heel mijn hart wil ik graag al mijn ervaringen, ontplooiingen en liefde ten dienste stellen om jou te helpen ontwaken en te bevrijden uit 'de droom'. Met heel mijn hart zal ik je zo goed mogelijk begeleiden tijdens ‘sessie naar 'keuze'.


_D6A0037.jpg

Juanita Pyl

« Danseuse de vie »

Mijn eerst stapjes in dit leven waren dansend, spontaan op de klanken van de natuur die ook zingt en altijd in beweging is. “Als je goed luistert, hoor je de bomen zingen”, zei ik dan. Ik erkende dat muziek een deel van mij was. En ging op zoek naar allerlei manieren en vormen om deze levendige energie in mij te uiten, te kanaliseren en te vervolledigen.

Opgeleid in verscheidene massage- en dansstijlen, de 5 elementenleer in theorie en praktijk, organisch vegetarisch koken, en mezelf elke dag onderdompelen in deze practica, was de start van mijn reis naar binnen. Mezelf

initiëren in de traditie van de Queros en sjamanistische zang vormde een basis om van daaruit te werken. “Tijdens mijn opleiding bij Ema’a Drolma Mata, veranderde mijn hele wezen en kwam ik uit het donker als een sjamanita,“danseuse de Vie”.

Geraakt door mijn eigen levensreis, door de mensen die ik ontmoette en de 3 kinderen van het licht die ik mag begeleiden hier op Aard, kan ik wel zeggen dat leven in het Nu, een weg is van kijken naar de eenvoud der dingen. Met de natuur als mijn bondgenoot, begeleid ik jou doorheen je transformatie naar licht en zelfliefde.

Deze voedende ontmoeting met je Ware Zelf  zal je lichaam hoofd en ziel blijvend verbinden. Laat de magie - van wat er beweegt - in jou zijn werk doen.

Let the magic in You, touch You !!

“The body is your temple, take great care of it and Remember That you are the divinity living in it.”
— Osho
 
juanita+en+marijn+groot_Wondershare_Wondershare.jpg