Huiskamer Ceremonies

Wil je graag een ceremonie ervaren in jouw vertrouwde thuisomgeving? Dit kan! Voor jezelf, voor je gezin of nodig enkele vrienden uit voor een unieke verrassing. Tover je living om tot een kleine concertruimte, ik installeer me met al mijn instrumenten en neem jouw vertrouwde publiek mee op een reis in henzelf. We maken gebruik van tal van ethnische instrumenten van over heel de wereld. Je kunt zo'n huisconcert ook boeken voor verjaardagen, privéfeest of andere persoonlijk getinte vieringen. Deze ceremonies kunnen door Marijn individueel worden gebracht of samen met Juanita.

4603203391_282x373.jpg

Ligconcert

De lichten worden gedoofd, kaarslicht verdrijft het duister, reinigende geuren vullen de zaal. Het publiek ligt op matjes ipv een stoel. Liggend luisteren naar hemelse klanken : fluiten, klankschalen, bellen, snaarinstrumenten, troms, hang enz... zorgt er voor dat de trilling beter kan binnendringen in je ontspannen lichaam.

De zaal wordt omgetoverd tot een tempel van zachte helende energie, waar jij je dusdanig kan ontspannen. We zingen en musiceren al jaren samen en stelde onze concerten ten dienste van onze andere projecten als breathing sounds, opening of the heart, Taki, cacao concerten, Touch, Icaro etc. Een ligconcert is een concert waarbij de mensen niet meer gewoon op een stoel moeten zitten en de artiest 'bekijken'. De nadruk ligt veel meer op het auditieve dan op het visuele, waardoor de beleving van klank en zang nog dieper kan waargenomen worden. Wij verkiezen daarom onze concerten in deze opstelling te brengen. Ontspannen te gaan liggen en te genieten van de muziek en liederen. Ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor muziek en klank en eens een avondje willen ontspannen.

Een geweldige suggestie voor een Huiskamer ligconcert is het ceremoniële TAKI-concert.

Zelfs mogelijk met een Breathing Sounds ademhalingsgeluidensessie.

Huiskamerceremonies

Hetzelfde formaat hier. We brengen een sjamanistische ceremonie naar je woonkamer. Het is een privésessie, niet open voor het publiek. Jij bepaalt wie er komt, jij doet de uitnodigingen; familie, vrienden, collega's, ...

Het is een geweldige manier om (opnieuw) contact te maken met je dierbaren door te zingen en dansen, door SAMEN te genieten van een ceremoniële healingervaring.

Je kunt onze ceremoniële pagina bekijken om te zien wat het beste bij je past, of we kunnen hierover communiceren om een persoonlijk programma te maken dat past bij jouw behoeften en wensen. Tabaksceremonies, despacho's, Icaro-sessies zijn er slechts enkele om op te noemen. Een cacao-ceremonie is een geweldige ceremonie om naar je woonkamer te brengen en te delen met je dierbaren.

Je vindt onze muziek terug op onze soundcloud pagina.

Workshops & sessies

We kunnen deze huiskamersessies op zoveel verschillende manieren bij je brengen. We kunnen samen workshops, lezingen en andere sessies organiseren. Een djembé-workshop, een ademhalingssessie, een healingtraining, een tabakceremonie, een icaro-sessie, enz. Alles is mogelijk

PRAKTISCHE INFORMATIE

Prijs: we kunnen werken met een toegangsprijs of we kunnen voor de hele avond een vaste prijs vragen. We werken met minimaal 10 deelnemers. Prijzen zijn afhankelijk van verschillende elementen, zoals: reisafstand, dag, avond of nacht ceremonieel concert, binnen of buitenland.

Als u wilt dat wij een factuur maken, moeten we BTW en werkingskosten toevoegen.

Het is het beste om de deelnemers te vragen hun eigen kleine matje mee te nemen (bijvoorbeeld yogamat) en een deken. Iets comfortabels dragen is ideaal. Vraag uw deelnemers ook om niet te veel te eten en te drinken voordat ze in ceremonie gaan of gaan liggen, het maakt mensen slaperiger.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, zodat we samen deze onvergetelijke gebeurtenis kunnen plannen.