Opening of the Heart

Opening of the heart is een diepgaand transformatieweekend waarbij we samen terugkeren naar onze ware natuur om van daaruit het leven weer te gaan bekijken zoals het werkelijk is. Het weekend zal diepgaande healings brengen, van waaruit goed geaarde en krachtige beslissingen kunnen genomen worden met als enige doel om jouw hoogste potentieel te leven in liefde en eenheid met je ware zelf en je omgeving.

soaring_eagle_golden-sky.jpg

Wat mag je verwachten

In deze weekends richten we ons op de mensen die duidelijk een grote stap voor zichzelf willen maken. Mensen die willen veranderen, willen loslaten. We krijgen verschillende momenten in ons leven aangereikt als 'grote keerpunten'. Het is niet altijd gemakkelijk om op deze momenten helemaal door te gaan. De angst om het bekende los te laten en te durven springen. Hierin kunnen we je begeleiden om je grootste potentieel ‘te worden’ en je licht te laten schijnen als nooit tevoren.

Namiddagsessie

De namiddagsessie is belangrijk om elkaar beter te leren kennen als een groep. Om elkaar te voelen, luisteren naar ieders verhaal en mekaar hierin steunen. De vorm en inhoud van deze namiddagsessie wordt volledig bepaald volgens de noden van de groep in het moment. Er is altijd ruimte om met je persoonlijke vragen naar ons toe te komen. 's Namiddags werken we ook met Maestro Tobacco als spirit en teacher uit het regenwoud om je een stevige basis te geven voor de avond.

Breathing Sounds

Transformerend ademen of Rebirthing wordt bij ons in een nieuw jasje gestoken. Onze jarenlange ervaring met soundhealing, helende klanken en lichaamswerk, heeft deze unieke manier van rebirthing gecreëerd. We passen onze vaardigheden op vlak van klank toe tijdens jouw diepgaande ademwerk. Om jou zo goed mogelijk bij te staan op deze intense reis hebben we een zeer unieke sjamanistische muziekmix gemaakt om jou te begeleiden. Rebirthing is in hoofdzaak een ademhalingstechniek dewelke tot doel heeft op eenvoudige wijze contact te maken met de eigen levensenergie. In praktische zin is het de verbinding van de inademing met de uitademing in een voortdurend ontspannen ritme. In een reeks van sessies onder begeleiding wordt ernaar gestreefd de ademhaling te bevrijden van blokkades, zodat er een natuurlijke, volledige ademhaling ontstaat.

4-dimensioneel ligconcert

Tijdens de late avond en nacht werken we met een diepgaande healing sessie. Hier werken we met de bondgenoten uit het regenwoud, via geïnformeerd water, liederen (icaro’s) en sjamanistische healings, om opnieuw contact te maken met ons diepste potentieel, ons hogere zelf. En om uw eigen adviseur duidelijker te kunnen horen. Tijdens deze ceremonie ervaar je een intense genezing doorheen klank. We werken met allerlei instrumenten, zorgvuldig en intuïtief gekozen in het moment om de groep zo nauwkeurig mogelijk te begeleiden tijdens de reis naar binnen. De energie van de icaros (liederen uit het regenwoud) neemt je mee naar je diepten en hoogten om alle informatie over jezelf te verzamelen die op dit moment belangrijk is. Je kunt deze ervaring beschrijven als een 4-dimensionaal concert.

cacao - kopie.jpg

Cacao & Tobacco ceremonie *

De volgende dag houden we een deelcirkel om te delen wat er leeft en wat nog dient uitgesproken te worden. Na een licht ontbijt maken we ons klaar voor de laatste ceremonie van het weekend: de cacao-ceremonie.

Daar de Cacao een echte hartopener is, kunnen we ons sneller en makkelijker verbinden met het geheel, met de ander, met de wereld. Tijdens het drinken van de Rauwe Cacao wordt er samen vooral veel gezongen en gedanst. Jouw stroming voelen doorheen je zintuigen, de ander voelen in dankbaarheid, liefde voor jezelf doorheen je hart naar buiten laten vloeien en zingen, dansen en delen, voor de hele wereld. De cacao brengt dankbaarheid in je wezen voor wie je bent , het brengt de speelsheid en simpliciteit van de dingen naar boven. Deze ceremonie is de afsluiter van ons weekend en doelt er op samen in liefde en openheid te verbinden en in jouw volle potentie terug de wereld in te stappen: integratie en aarding.

* De cacao ceremonie is enkel bij een ‘long retreat’ & ‘extra long retreat’

Praktisch

Wat mee te brengen:

 • Slaapzak, er zijn matjes aanwezig maar je mag altijd nog iets extra meebrengen om op te liggen.

 • Makkelijke kledij.

 • Zitkussen (eventueel).

 • Eénpersoons hoeslaken voor de matras.

 • Aangepaste kledij aan het seizoen voor als we buiten gaan.

Dieet

Het is aan te raden om het persoonlijke werk reeds in beweging te brengen door het volgen van het sjamanistisch dieet.

4632087967_398x266.jpg

Prijs Opening of the heart (long retreat)

 • Opening of the heart: 250€ (225€/pp koppelkorting) (gelieve cash te betalen)

 • Aanvang: 14u tot volgende dag 16u

Prijs Opening of the heart (short retreat)

 • Opening of the heart: 190€ (170€/pp koppelkorting) (gelieve cash te betalen)

 • Aanvang: 14u tot volgende dag 12u

Prijs Opening of the heart (Extra long weekend)

 • Opening of the heart: 320€ (300€/pp koppelkorting) (gelieve cash te betalen)

  Dit extra lange weekend is incl 2 overnachtingen, zweethutceremonie, cacao ceremonie en ceremonieel concert, ademsessie en werk met maestro Tobacco.

 • Aanvang: 12u (vrijdag) tot zondag +-17u

Prijs aparte sessie (enkel bij long retreat)

 • Zweethut (gemengd): 80€ (70€/pp koppelkorting) incl Tobacco

 • Cacao ceremonie: 30€ Aanvang: zondag 13u tot 16u

Wat is inbegrepen

 • 1 overnachting (2 overnachtingen bij ‘extra long retreat’)

 • Namiddag aankomstsessie

 • Breathing sounds, rebirhting sessie (zaterdag)

 • Ceremonieel ‘concert’ (zaterdag)

 • uitgebreid gezond dieet ontbijt zondagochtend

 • dieet maaltijd op zaterdag (enkel bij extra long retreat)

 • deelronde en nabespreking zondagmiddag

 • Cacao ceremonie (zondagnamiddag) enkel bij 'long retreat'

 • Gemengde zweethut (vrijdagnamiddag) enkel bij ‘extra long retreat’