Season’s Shift

seasons shift affiche.jpg

Het traject van 2019-2020 is VOLZET, je kan je reeds in optie opgeven voor het traject van 2020-2021. Dit is ons grote jaartraject tot zelfontplooiing als ‘energetisch lichtwerker’; jouw potentieel en unieke 'gift to the world' neerzetten op aarde.

Het pad van de levenstovenaar is de weg doorheen de drie pijlen of wegen. De zwarte weg, de witte weg en de rode weg. Het rode pad is het pad van de levenstovenaar.

Dit traject omvat 4 weekends, 4 seizoenen. We werken met de elementen van het seizoen in relatie tot jouw innerlijke seizoenen. Onze emoties, gewoontes en conditioneringen verschillen van kleur in elk seizoen. De herhaling van de dingen des levens draagt er toe bij dat we blijven hangen in die patronen. Het lijkt ons zelfs bijna onmogelijk om hieruit te stappen, om van richting te veranderen, om een andere weg in te slaan.

Door dit 4 seizoenen traject volgen we jou één jaar. Zo kan je de veranderingen die in jou plaatsvinden aan de groep en het werk met ons toetsen. Wat we op onze website neerschrijven over dit traject kan onmogelijk beschrijven wat we samen gaan neerzetten. Om even kennis te maken met ons en om tevens al jouw vragen te beantwoorden hebben we 2 info-momenten uitgekozen. Wordt iets in jou getrokken naar dit traject…aarzel dan niet om eens te komen voelen (vrijblijvend en gratis)

Herfst- De zwarte pijl - De Tonal

alone-fall-girl-maple-melancholy-pretty-Favim.com-55578.jpg

We starten in de herfst, symbolisch met de zwarte pijl. Deze pijl wijst achter jou: naar je verleden, je familie, je wonden, het zogenoemde karmische verhaal. We gaan aan de slag met jouw bouwstenen; met al wat nog niet gekend is uit het verleden:

 • jouw binnenste uitdiepen en blootleggen

 • de perinataliteit bekijken

 • het familieverhaal en stamboom

 • de geheimen in je leven

 • de verborgen emoties die nog steeds bewust en onbewust jouw leven bepalen.

Dit ‘zwarte’ werk omvat het herkennen en erkennen van wie je bent en waarom je de dingen doet zoals jij ze doet. De pijnlijke kanten van jezelf, de confrontaties met jezelf. Je mag deze confrontaties niet uit de weg gaan, niet de rug toekeren. Want zo kom je ontegensprekelijk met jezelf in conflict en kom je in het stappenplan van ziekten terecht (meer hierover in het ‘levensdossier’).

Clipboard04.gif

De rouwverwerking is een belangrijke manier om jouw conflicten aan te pakken. Om te rouwen doorloop je altijd de 9 stappen: Ontkenning, Woede, Onderhandelen, Verdriet, Aanvaarding met, Aanvaarding van nieuw situatie, Symbolisch teruggeven, Vergeving, Genade.
Zie dat jij uniek bent. Zie dat al wat je deed voor jouw hoogste goed was, om jou hier te brengen. De patronen die je erft van moeder en vader, alle erflast die je draagt en leeft, meestal onbewust... We helpen jou er bewust naar kijken en mee omgaan. We lossen samen de oude conflicten op. We brengen jou helemaal in aanvaarding met wat was, zodat je klaar bent voor ‘de witte pijl’.

8-9-10 november 2019

 

Winter - De witte pijl - De Tonal

winter_cover.jpg

Spiritueel geïnspireerde en zoekende mensen bijten zich vaak enkel in het 'witte werk' vast , zonder eerst het diepgaande zwarte werk te doen. Daardoor worden ze letterlijk gevangene van hun eigen 'peace & love imago'. Het wordt een zeemzoet leven zonder fundering, je kijkt niet naar wat werkelijk licht vraagt in je leven. Symbolisch kiezen we hier voor de winter. Het is nodig om naar binnen te gaan in de stilte van jouw wezen. De stemmen van het verleden laten we even voor wat ze zijn en we focussen ons op het mooie, pure en goede in ons; het cultiveren van een liefdevol open hart.

Vind jouw connectie terug met hemel en aarde. De witte pijl wijst naar boven en naar beneden om jou goed hier en nu neer te zetten. Tegelijk wijst de pijl ook naar voren en geeft een positieve nieuwe kijk op jouw leven. Hier ligt de focus helemaal op jouw dromen en potenties, jouw kernkwaliteiten en wat je er mee wil doen. De oefeningen, sessies, ceremonies en rituelen zijn gericht op ‘het scheppen’. Het zwarte werk heeft jouw ziel blootgelegd en je voelt de broosheid er van. Omarm deze fragiele ruwe diamant en koester hem. In dit deel staat de liefde voor jezelf voorop.

31 jan, 1-2 feb 2020

lente & zomer- de rode pijl - de Nahual

177359744.jpg

We gaan de lente in met het eerste deel van het rode werk. In dit deel richten we onze pijl naar voor. We werken met jouw potentieel en hoe jij jouw meest verheven beeld van jezelf kan op aarde neerzetten.

In dit eerste deel leer je ook voeling krijgen met het rode werk en hoe dit een nieuwe en meer complete visie op jouw leven wordt. Het is eerder een alchemistische conclusie tussen het zwarte en witte werk. Je wordt als het ware een bewuste speler in het schaakspel met de zwarte en witte pionnen. Je beweegt je bewust heen en weer tussen jouw zwarte en witte werk. Maar je laat je niet meer meesleuren in hun valstrikken. Via oefeningen, sessies en rituelen loodsen we jou doorheen het lentegevoel in jou. De focus ligt op vooruit kijken, richting geven, plannen. De oefeningen, sessies, ceremonies en rituelen gaan werken met het visionaire kantje van jezelf. Leer jouw intuïtie herkennen en onderscheiden van de gewoontepatronen in jouw 'ik'. Het frisse groen, de vogels, de bloemen… Onze zintuigen worden geprikkeld en geven ‘zin’ in leven, ‘zin’ in creatie. De scheppende kracht in jou aanwezig, wordt gewekt.

1-summer.jpg

Met eenheid en meesterschap komen we helemaal aan bij het rode werk. Hier ben je meester over jouw bewustzijn, het zwarte werk is geïntegreerd in jouw bewustzijn en zal je niet meer onbewust strikken. Het witte werk brengt je bij de liefde voor jezelf en dus ook voor het leven. De combinatie van deze twee pijlen is een uitermate goede voedingsbodem voor de levenstovenaar.

Op een krachtige, vastberaden en liefdevolle manier geef je nu duidelijk een nieuwe richting aan waarin je wenst te bewegen. En als 'rode magiër' ben je actief, creatief en bewust deelnemer en speler van dit magnifieke spel op aarde. Jij kiest, jij speelt, jij creëert in volle bewustzijn jouw eigen prachtige schilderij tijdens jouw verblijf hier op aarde..

10-11-12 april 2020 (lente)
19-20-21 juni 2020 (zomer)

PraKtisch

Het programma begint altijd op vrijdag om 14.00 uur en eindigt op zondag 17.00 uur.

Afhankelijk van het seizoen en de behoeften van de groep, zal een specifiek programma worden opgesteld, met voornamelijk ceremonieel werk.

Inbegrepen in het weekend:

 • 2 x overnachting (matrassen zijn aanwezig)

 • 2 x ontbijt en soep (sjamanistische dieetvoeding) Er is geen avondeten op zaterdag=vasten.

 • Al het ceremoniële werk.

 


Locatie:

 • Bonheiden, Blommerenbos, Hendrik Conciencelaan 32

Wat mee te brengen:

 • Warme kledij (aangepast aan het seizoen).

 • Schoeisel aangepast aan het seizoen

 • Douchegerief en hoeslaken

 • Jouw levensdossier (wordt toegezonden bij inschrijving)

 • schrijfgerief en papier

DIEET

Er wordt aangeraden om telkens een grondig zuiveringsdieet te houden bij 'the shift'. Start van het dieet is 2 weken voor de aanvang van een weekend en loopt nog door tot 1 week na het weekend.

20190622_230635.jpg

Data 2019 / 2020

 • Zwarte pijl: 8-9-10 nov 2019

 • Witte pijl: 31 jan, 1-2 feb 2020

 • Rode pijl (1): 10-11-12 april 2020

 • Rode pijl (2): 19, 20 & 21 juni 2020

Data 2020 / 2021

 • 20-21-22 november 2020

 • 29-30-31 januari 2021

 • 9-10-11 april 2021

 • 18-19-20 juni 2021

Prijs:

 • 450€ per weekend of 425€ vroegboekkorting (inschrijving en betaling ‘cash’ één maand voor het 1ste weekend)

 • 1525€ voor het hele traject (4 weekends) (dus 275€ korting wanneer je meteen voor de hele reeks inschrijft en betaalt, normaal 1800€)

  Deze prijzen enkel geldig wanneer cash wordt betaald. Indien je een factuur wenst dienen we nog extra kosten toe te voegen.

Andere voordelen:

Voor de deelnemers die meteen voor de hele reeks inschrijven en betalen zijn er nog extra voordelen: Volg je nog andere sessies gedurende de duurtijd van de Shift, dan krijg je hierop een korting van 15%. Deze korting is niet van toepassing op ceremonies, sessies en reeksen waar reeds een korting op gegeven is (zoals koppelkorting, korting opleiding soundhealing voor de hele reeks). Om niet met kommagetallen te werken worden deze bedragen afgerond. Je kan de aangepaste prijzen op onze prijzentabel terugvinden.

Levensdossier:

Om met jouw shift te starten kan je (eventueel ter voorbereiding) al aan de slag gaan met het levensdossier. Dit dossier is ter ondersteuning van jouw persoonlijk werk. Je hoeft dit niet af te geven. Maar het kan nuttig zijn wanneer we samenwerken in een persoonlijke sessie. Dit dossier kan je downloaden. Je krijgt van ons een wachtwoord om in te loggen, als je ingeschreven bent voor de shift.