Levensbegeleiding

We wandelen een tijd mee op jouw pad en begeleiden je waar je het nodig acht.
Geen '(be)leringen, maar een stille gidsing.

bootje1.jpg

Een persoonlijk gesprek is altijd het startpunt voor elke sessie. Onze sessies hebben altijd de intentie om meer naar het ‘voelen’ te gaan en minder naar het ‘be-denken’. Verbinding en betrokkenheid met het leven, kan niet alleen in het hoofd worden gevonden. Daarom gebruiken we deze gesprekken om u te oriënteren, om uw doelen duidelijker in kaart te brengen. Leer om te kijken naar de werkelijkheden die zich aan u voordoen en breng daadkracht in uw leven. Zoveel indrukken in ons leven waar we rekening mee moeten houden. Zoveel normen en waarden, zoveel conditioneringen. We willen onszelf verliezen in allerlei soorten verstrooiing, waar het spirituele zoeken er een is. Valkuilen om in oude patronen te blijven hangen , gevangen door emotionele energie, enz. Samen kijken we naar je levensstijl en proberen je staat van gedachten te verduidelijken. Je zieletaak is het naar voren brengen, wat je diep geluk geeft hier en nu in je leven.

Dus het woord 'coaching' wordt veranderd door 'begeleiding'. We begeleiden u door uw leven, met onze ondersteuning waar u deze nodig heeft.

Communiceren met je ziel en je vreugde naar boven brengen, is een taak van het hart. In deze gesprekken laten we geleidelijk mentaal gerommel voorbijgaan aan de taal van het hart. Je hart drukt je vreugde uit, het laat zien wat voor jou werkt. Wat wordt getoond door je hart heeft geen verwachtingen en laat zien wie je bent. Het resultaat is de som van alle delen van je leven. Deze levensbegeleidingssessies duren minimaal een uur en duren maximaal 3 uur. De sessies kunnen ook worden gevuld met behandelingen. We laten dit in het moment ontstaan.

Prijs: 50 € / h, 90 € / 2 h

leaf.jpg

DUO-SESSIES

Hier geldt dezelfde informatie als hierboven, maar we werken met verschillende mensen en het onderwerp is de relatie tussen de twee. Wat je bindt, maar ook wat jou verblindt. We openen ook het pad naar de ontdekking van je individuele geluk om van elkaar te leren en om elkaars pad te kennen en te aanvaarden. Vanaf hier wordt communicatie eenvoudiger en kun je elkaar echt voelen en kennen zonder angst, jaloezie en bezitterigheid. Openheid en vertrouwen, verbinden met elkaars gedachten en voelen waar de overeenkomsten zijn of niet zijn. Met deze informatie kunt u aan de slag om de band tussen u op een hoger niveau te brengen. Dit kan een diepe ultieme liefdesrelatie zijn of een liefdevol loslaten ... Deze sessies zijn gericht op twee personen. Dit kan met je partner zijn, maar ook met vrind(in), familie, zoon, dochter, collega enz. Als het over jou en je partner gaat, plannen we een koppelsessie.

Prijs: 50€ / h, 90 € / 2 h + 15€ pp

maxresdefault_Wondershare.png

Relaties - Koppels

Bouw een nieuw gezamenlijk pad of eindig oude ingegraven patronen. Liefde en conflict voor elkaar weerspiegelen liefde en conflict voor jezelf. Deze inzichten werpen een heel ander licht op een relatie. We gaan een relatie aan met iemand uit een dieper verlangen van de ziel. Een verlangen van de ziel om zichzelf te leren kennen door de spiegels van de buitenwereld. Een zuivere ziel kent zichzelf niet en zoekt de wrijving van de krachten; aantrekken en afstoten. Deze spiegels zijn het duidelijkst in onze directe omgeving, maar ook het moeilijkst om te willen zien. Je partner, je kinderen of ouders, familie en goede vrienden ...: je meesters op je zielepad. Een diepgaande en transformerende sessie voor 2 personen. Dichter bij elkaar komen door individuele bevrijding. Om elkaar lief te hebben, te respecteren en te accepteren door elkaars individualiteit. Voor deze koppelsessies kunnen we ook de hulp inroepen van Maestro Tobacco. Een krachtige beschermer en tegelijk verbinder . Mekaar voelen in kwetsbaarheid en van daaruit mekaar toelaten.

Prijs: 60€ / u, 90 € / 2u + 15€ per extra persoon

Shift naar een hoger plan

Als u nog een sterker engagement wil aangaan met uw persoonlijke intenties, kunt u ervoor kiezen om deel te nemen aan één van onze ‘engagement shift-plannen’. Hier kunt u kiezen uit een 'halfjaarplan' of een 'jaarplan'.