Missie & Visie

The White Arrow werd jaren geleden opgestart als een creatief werkplatform. Van hieruit creëren en manifesteren we projecten, sessies en begeleidingen die in ons hart leven en groeien. Het is onze wens deze te delen met jou, de wereld.

 
cacao Juanita en Marijn_Wondershare.jpg

The White Arrow investeert in mensen, om zo de verandering vanbinnen uit te laten ontstaan. Van daaruit scheppen we eenieder onze liefdevolle daadkrachtige werkelijkheid: een hartsverbonden domino-effect.

The White Arrow, startte in 2013 als platform van waaruit Marijn De Wit en Juanita Pyl mensen begeleiden op hun pad. Als koppel heeft The White Arrow zich als hun liefdeskind gemanifesteerd. Persoonlijke begeleidingen, groepsessies, sjamanistische vormingen, workshops, concerten, ceremonies... Er zijn veel mogelijkheden om weer tot ‘eenheid en liefde’ te komen. Het belangrijkste blijft: een veilige ondersteuning bieden in vertrouwen. Zo mag en kan datgene gebeuren wat nodig is op dat moment.

Geen eindeloze therapieën en spiritueel commercieel cirkeldraaien. Wel daadwerkelijke stappen ondernemen in je leven, uit je comfortzone komen en er helemaal voor gaan.
Als een witte pijl recht op het doel af: voelen, beleven, transformeren, blijven ademen en bewegen. Spiritualiteit is jouw geest verankeren in de tijd, werkelijk ‘hier en nu’ zijn, kijken rondom jou, voelen, en je dromen uitkristalliseren en ze niet tussen de wolken laten verdrogen. Als er al een doel of een nut is, laat het dan dienen om te groeien naar ons hoogst mogelijke potentieel en ons bewust worden van onze creaties om in liefde en harmonie samen leven op deze magnifieke aarde.
Op jouw pad naar eenheid en liefde staan we je graag bij als gids, niet als leraar, maar als een begeleider die een tijdje met je mee wandelt.

Binnen The White Arrow laten we onze persoonlijke creativiteit zijn gang gaan. De connectie met de natuur is de spirit die bezieling brengt in al onze activiteiten. Soms samen en soms apart brengen we bijzondere diepgaande sessies waar we telkens aan de slag gaan met jouw ‘totaliteit als mens’: lichaam, geest, verstand, energie, emoties…het geheel!

Al ons werk is doorleefd en doordrongen met de spirit van het sjamanistische ceremoniële werk. Je kan bij ons terecht voor persoonlijke sessies onder de vorm van een ‘engagement shift’, waarbij we jou persoonlijk gidsen tijdens één op één sessies. De essentie is hier ‘de ontmoeting tussen jou en ons’. De vorm (keuze van behandeling of sessie) die we samen kiezen om het werk te laten gebeuren is op zich van minder belang maar vormt wel jouw unieke poort naar het werk binnenin.

Het werk in groep, of het samenkomen met ‘la familia’ is een zeer belangrijke pijler binnen The White Arrow. Samen zien we meer, kunnen we meer, zien we de gelijkenis en voelen de verbondenheid die we dachten verloren te zijn.

We brengen een diepgaand jaartraject onder de naam ‘Season’s Shift’, waarbij we jou samen in een kleine groep een jaar lang begeleiden. Daarnaast geven we tal van groepsessies in : Breathing sounds, Icaro of sjamanistisch zingen, Alchemistisch drummen, vrouwen en mannencirkels, ceremonieel werk met de spirits uit het regenwoud, zweethutten, Cacao ceremonie en concerten. Naast het grote aanbod binnen onze eigen agenda komen we ook graag bij jou thuis zodat jij zelf een sessie, concert of workshop naar keuze kan organiseren voor je vrienden of familie. We hopen jou op één van onze sessies of evenementen te mogen ontmoeten om samen het leven te vieren, door het herinneren van onze natuur, onze ware vorm, hier op aarde. Mekaar zien en voelen, zonder jaloezie en verwachtingen, weer één worden door simpelweg jezelf te mogen zijn, helemaal!

goal.jpg