Shamanic Body Touch

Aan - geraakt worden, is één van onze basisbehoeften.

De liefde en aandacht waarmee de masseuse werkt, zijn van het hoogste belang voor het verkrijgen van een goed resultaat bij dit lichaamswerk

Het is goed als de patiënt zijn aandacht brengt naar de plaatsen in zijn lichaam waar hij de doorwerking kan voelen. Vooral bij pijn kan deze vorm van aandacht verlichting geven.

Juanita heeft door haar jarenlange ervaring in tal van massagetechnieken een eigen unieke aanpak ontwikkelt. Als geen ander voelt ze waar pijnpunten zich hebben vastgehecht in jouw lichaam en zal ze deze op doeltreffende manier losmaken zodat de energie weer vrij kan stromen. Juanita is erkend en gediplomeerd masseuse en voetreflexoloog en heeft verder nog tal van opleidingen genoten in allerhande lichaamswerk en massagestijlen.

Shamanic Body Touch SESSIE

0840548b7ad966582b93833b1e7132d9.jpg

Het vormgeven van de sessie wordt bepaald tijdens het inleidende gesprek. Samen met de patiënt wordt bepaald welke behandeling 'hier en nu' het meest benefiet is en het beste zal bijdragen tot een positieve verderzetting van zijn/haar pad. Juanita gebruikt haar wetenschappelijke kennis van het masseren als onderbouw maar zal snel overgaan tot een Intuïtieve massage, wat een holistische wijze van masseren is. De massage ontstaat vanuit het hart. Wat telkens weer anders zal zijn. Daardoor worden de handen vanzelf gestuurd en zo ontstaat er een alchemie tussen Juanita en de patiënt.

Met respect voor jouw grenzen, laat je jezelf aan- raken !!

De 'Body Touch' raakt niet enkel het lichaam. Juanita werkt ook met jouw energielichaam, de blokkades , de stem, zang, dans, beweging, ...kortom; een complete Body Touch van de ziel.

Zo kan de behandeling startten met een korte massage en misschien eindigen met een bevrijdende stemontdekking. Juanita gebruikt ook haar jarenlange ervaring in het Peruaanse Sjamanisme als ondertoon.

Prijs: 75€/1u 95€/1u30 120€/2u - Voetreflexologie: 50€ (1u)

Locatie: Indien gewenst komt Juanita ook aan huis.

Massages

Massage stimuleert de bloedsomloop en activeert de lymfedrainage, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Alleen al de warme handen op je lichaam wakkeren de productie van endorfines (stoffen die pijn verzachten, stress wegnemen,...) aan. Massage is heerlijk ontspannend voor lichaam en geest. Ook wordt er dieper ingewerkt op het buikgebied. In de navelstreek stapelen zich stress, spanningen en negatieve emoties zodoende op, dat ze moeilijk te verwerken (verteren) zijn en uiteindelijk alle andere vitale functies stagneren.

Ons orgaansysteem houdt dan ook veel onverwerkte zaken en verdrongen emoties vast ; deze techniek helpt zieke energie en blokkades los te maken in de organen/ingewanden. Tijdens het losmaken van de diverse weefselstructuren en hun verbindingen, worden slechte passages, verzuringen weggewerkt en krijgen we een betere doorstroming. Uit respect worden de niet behandelde delen afgedekt.

foot-massage.jpg

Voetreflexologie

Je voeten dragen je de hele dag en krijgen niet altijd de aandacht die ze verdienen. Via de voeten kan je hele lichaam behandelt worden.  Dit is een oude massagetechniek waarbij druk wordt uitgeoefend op de reflexzones die op de voet liggen om zodoende in corresponderende lichaamsdelen reacties op te wekken, afvalstoffen sneller af te voeren, voedingstoffen beter op te nemen. Blokkades in het lichaam die voor allerhande klachten zorgen (storing in de energiedoorstroming bv hoofdpijn, maagpijn, depressie, …) kunnen opgeheven worden en alsdusdanig op een zachte manier bijgestuurd worden.

Juanita zal tijdens een eerste consult bv je voeten/je lichaam in kaart brengen dwz de pijnpuntjes doen gevoelen zodat je bewuster op je voeten staat of in je lijf zit. Een goede doorstroming maakt  een sterkere aarding mogelijk. Afhankelijk van de klachten en bevindingen omtrent het bodywork kan een navolgingsplan opgesteld worden.

 • Het zelf genezend systeem wordt geactiveerd en probeert het evenwicht terug te herstellen.

 • Steeds wordt de volledige mens bekeken en niet alleen symptomatisch.

 • Er wordt gezocht naar de oorzaak van het probleem om op die manier tot een blijvend resultaat te komen.

 • De sessie is van toepassing voor klein en groot, voor jong en oud

Wat doet Voetreflexologie?

 • Werkt diep ontspannend, zowel op fysiek als op psychisch vlak

 • Het immuunsysteem wordt versterkt

 • Zelfregulerend systeem wordt geactiveerd

 • Hormoonpeil wordt bevorderd

 • De darmwerking verbetert

 • Werkt zuiverend voor lever, nieren enz.

 • Natuurlijke manier om aan je gezondheid te werken

 • Pijnklachten kunnen verminderen

 • Kan helpen bij onvruchtbaarheidsproblemen

Wij stellen geen diagnose, daarvoor moet u bij een arts zijn. Maar voetreflexologie kan wel complementair en preventief werken.