Engagement Shift

Ben je klaar om te veranderen?
Ben je klaar om verder te durven gaan dan je ooit voor mogelijk hield?
Om jouw diepste verlangens, jouw wildste dromen waar te gaan maken?
Ben je klaar om jezelf in de spiegel aan te kijken, helemaal zoals jij bent, met alle mooie en minder mooie kanten?
Klaar om alle obstakels te aanvaarden en ze zo te genezen?

 

Met dit 3 pijlen traject gaan we samen met jou graag een engagement aan. Samen brengen we je naar jouw hoogste potentieel. Dit traject bestaat uit een grondige opvolging van je levensdoel in dit moment. Deze 3 pijlen (zwart, wit en rood) maken deel uit van onze onderliggende structuur. Meer over deze pijlen kun je lezen in de sectie Season’s Shift. Bedoeling is je te begeleiden op de best mogelijke manier vertrekkende vanuit onze expertise. Samen betreden we het subtiele ceremoniële werkterrein waar we jou echt kunnen ontmoeten, waar we eerlijk en duidelijk kunnen zijn over wat zich aandient.

Tijdens dit halfjaarlijkse proces ben je vrij in de keuzes van behandelingen en workshops. Doordat we jou gedurende deze periode beter leren kennen een aanvoelen, kunnen we ook dieper werken. Deze engagement shift is mogelijks een voorbereiding op een mogelijke Season’s Shift.

6 maand opvolgplan

intake

Via een diepgaand gesprek bepalen we samen de aard van jouw traject. Iedereen heeft andere noden en andere programma's. Misschien ben jij meer gebaat met individuele sessies. En kan de andere net groeien door in groep zaken te doen. We bieden jou tijdens dit gesprek een traject aan dat volgens ons het beste past in je leven op dit moment, om op deze manier het snelste bij de werkpunten te komen. Je krijgt het traject aangeboden dat het snelst bij je werkpunten komt. We geven je een globaal bio-medisch levensdossier mee, om jouw eerste stappen in dit traject grondig voor te bereiden.

Het intakegesprek wordt terugbetaald op het moment dat je het engagement aangaat.

sambrown2.jpg

6 sessies/behandelingen

Ga je het engagement aan, dan kies je er voor om gedurende een half jaar minstens 6 sessies te volgen. Dit kunnen individuele diepgaande sessies zijn (soundhealing, massage, gesprek, dieet enz) of sessies in groep (zweethut, ceremonies, etc). Bovendien krijg je 15% korting op deze 6 behandelingen, Het engagement zit in het minimum van 6 sessies. Woon je graag meer dan 6 sessies bij gedurende dit half jaar? Dan krijg je ook hierop 15% korting. Het te volgen traject loopt over 6 maanden te tellen vanaf het intakegesprek.


Opvolging

We willen je zo goed mogelijk begeleiden in dit traject. Vandaar dat je steeds op ons kan rekenen voor de nodige feedback. Ook het van gedachten wisselen valt hieronder. Dit kan via telefoon of mail. Zo blijft het contact behouden en kunnen we jouw vooruitgang opvolgen of bijsturen. Het doet goed om in dit heftige proces af en toe te ventileren. En misschien heb je er af en toe nood aan om de juiste woorden te horen die je weer op het juiste spoor brengen. Wens je een extra gesprek, gekaderd in een individuele sessie, dan zal hiervoor een extra sessie worden aangerekend (- 15%)

Bcp6hYsCAAA3CFt.jpg

ENGAGEMENT

Wat verwachten we van jou?

Als je kiest voor deze nieuwe weg, dan hopen we dat je jezelf de kans geeft om er het meeste uit te halen. We zien jou over een termijn van 6 maanden, grondig met jezelf aan de slag gaan, geen confrontaties uit de weg gaan en je helemaal overgeven aan wat zich aandient tijdens dit proces van verandering. Je hebt het allemaal in jou, nu is het moment om er wat met te gaan doen. We verwachten ook dat je werk maakt van jouw 'levensdossier' en met name het stuk van jouw biografie, stamboom en perinataliteit. Je kan dit levensdossier downloaden van onze website, je ontvangt na de intake het wachtwoord hiervoor.


Wat kan je van ons verwachten?

Wij houden jou ten allen tijden een spiegel voor. Een spiegel die jou op dat moment het meeste dient. Met heel ons hart begeleiden we jou op je pad. Het pad dat jij koos, het pad van je ziel, hier en nu. Stap voor stap helpen we jou het leven te ontsluieren. Zo kan je klaar en helder zien en voelen. Zo kan je eerlijke keuzes maken in je leven. Je hebt er maar één! Eén leven in de vorm en unieke constellatie die je nu bent. Maak er het mooiste en beste van. Het leven is er om te ervaren. Jij kiest in welke ervaring je stapt.


Prijs

Het intake gesprek:

  • 25 € (dit wordt terugbetaald bij aanvang van de eerste sessie)


Behandelingen:

  • Individueel: 65€/u, 95€/2u, 120€/3u (min telkens 15% gedurende een half jaar)

  • Groepsessies vanaf 50€: afhankelijk van de workshopprijzen, ook hier -15% aftrekken, indien deze bij de 6 afgesproken sessies horen.

    De 15% geldt niet voor reeds gegeven kortingen zoals combinatieworkshops (zoals Season's Shift en soundhealing training en koppelkortingen)

Extra coaching:

  • 45€/u reeds incl korting (dit voor de tussentijdse één op één gesprekken die niet via telefoon of mail plaatsvinden)