See the world - Travels

Met 'SEE-the world-Travels', bieden we jou begeleide reizen aan naar verschillende krachtplekken op aarde. Bezoeken van inheemse volkeren, healers en sjamanen. We reizen met jou mee op een innerlijke avontuur in prachtige oorden. We gaan niet enkel mee voor de praktische begeleiding, maar ondersteunen jou ook in jouw proces doorheen de reis.


BRAZIL - meet the devine

28516047_1459884260800743_8582558168781017175_o_Wondershare.jpg

Ervaar in één week meerdere persoonlijke healings op deze krachtplek. Sommigen komen er met fysieke klachten maar anderen zoeken naar een spiritueel ontwaken of verlichting. Dit is geen alledaagse vakantie maar een ervaring die je leven verandert!!!

In Abadiânia hebben we het voorrecht om in de ogen van GOD zelf te kijken.

De energie is er nu sterker dan ooit. Krachtige en spontane interventies komen vaak voor, maar je hoort nu dingen als: "Ik weet niet wat er met me gebeurd is, ik zat in de tuin een beetje te mediteren en ik" vertrok "een tijdje, ik kwam terug en ik voelde vreemd en gedestabiliseerd, ik voel me moe en alles wat ik heb gedaan voor twee dagen is slapen. Veel mensen rapporteren vreemde en onverklaarbare gebeurtenissen.

thumbnail_received_768874423447929.jpg

Dit alles suggereert een diepe fase van zuivering in en om de Casa, alsook in de rest van de wereld. Alles wat niet uit het Licht komt, wordt teruggeroepen. Het universum laat ons zien dat de tijd is gekomen om al onze gehechtheden op te geven, inclusief die van het

vertrouwen op een andere menselijke vorm om ermee te communiceren. Leraren en gidsen, ze zullen altijd aanwezig zijn, maar alleen om ons te helpen, niet om beslissingen voor ons te nemen of om ons antwoorden te geven die we enkel van onszelf kunnen krijgen. Degenen die niet kunnen geloven in deze vernieuwde vorm van heling, blijven in angst en lijden. Deze gaan weg en komen niet meer naar hier.

De sluier tussen de geestenwereld en onze wereld wordt steeds dunner. We zijn geroepen om rechtstreeks met de Opgevaren Meesters te communiceren; we zijn allemaal mediums, het is aan ons om het te ontwikkelen. We hebben geen media, fakirs, priesters of goeroes meer nodig om te bemiddelen tussen God en onszelf.


44598535_10157517593608840_5245222221760167936_o.jpg

Marokko

Raast het leven aan je voorbij, voel en weet je het soms even niet meer… wil je graag thuiskomen bij jezelf en die ruimte ervaren…. Heb je nood aan een plek die verstilt en je spontaan dichterbij jezelf brengt ? een 6daagse onder vrouwen in Essaouira ademt dit alles in en uit. Tissa centre is gelegen op een heuvel nabij de zee die je hart niet onberoerd laat. De aanwezigheid van spirit Natuur maakt verbinding mogelijk, het aanschouwen van het natuurspektakel, de dansende zee, de wind die speelt met ons haar,  het zand onder onze voeten…gewoon in connectie staan met al wat is. Essentiële levensvragen vallen er samen in zachtheid en simpliciteit, een lach en een traan van ontroering. Toelaten geraakt te worden door zoveel Spirits, in en rondom ons. Het spreekt voor zich dat de Natuur sterk inwerkt op ons tijdens deze retreat. De natuur spiegelt ons deel dat wat we niet meer zagen of voelden, wij zijn net als die Aarde, die zee in alle schoonheid en kracht.

Centrum Tissa Musico Therapie is zo bijzonder voor mij omdat Ema’a Drolma Mata, mijn initiatrice samen met Francoise daar ooit de eerste steen legde voor een ceremonieel werk als basis voor en door Marokkaanse vrouwen. De Tijd nemen onder vrouwen, de gedragenheid voelen, en de zorg ontvangen van mekaar en de toegewijde medewerkers verbonden aan de plek, blijven bij iedereen nazinderen. De stilte, de trance ervaring, het lichaam voelen, diepe rust beleven, delen wat er leeft in t moment en elke dag voelbaar is… tijd doorbrengen met jezelf ligt aan de basis van deze transformerende reis naar binnen, waar integratie alle ruimte krijgt, Herontdek jezelf en kom thuis voorgoed.


3E096AA400000578-0-image-a-78_1488900652948.jpg

PERU-Mayantuyacu

Ieder jaar keert Marijn terug naar de jungle van Peru om zijn werk als Cuandero te verdiepen, doorheen de lessen van Maestro Juan Flores. Momenteel laat onze drukke agenda het niet toe om groepsreizen te organiseren naar de jungle. Maar we geven jou graag wat reistips voor een rondreis doorheen Peru, en we kunnen je zeker bijstaan indien je een plek zoekt in de jungle waar je wil gaan werken met de Vegetalismo Curandero(a)’s. Een plek die voor ons van onschatbare waarde is, is Mayantuyaca. Een prachtig ‘simpel’ centrum van stilte en rust naast de Boiling river (unesco erfgoed). Alleen de plek is al een grote genezing voor lichaam en geest. Het centrum staat onder leiding van Maestro Juan Flores. Deze Achaninka Indiaan, is een meester-curandero. Met zijn 70 jaar, is hij nu reeds 60 bezig als healer (curandero). Mayantuyacu is een oord van verdieping, rust, studie en ontplooing.