Concerten & Dans Events

OVERZICHT 

Kunnen we het een concert noemen of is het meer een ceremonie? We zingen en maken muziek, maar we blijven in een diepe verbinding met ons publiek om te voelen wat nodig is en worden geleid door de spirits in de ruimte. Geen enkel concert is hetzelfde, we stemmen ons altijd af op de aanwezigen en maken contact met wat nodig is ‘in het moment’.

Voor al onze CACAO EVENEMENTEN hebben we een aparte website gemaakt waar je alles vindt wat je wilt weten over deze heilige geneeskunde en hoe we deze gebruiken in onze concerten en dance-evenementen.

 
 
_D6A0030.jpg

CACAO CEREMONIES

In deze cacao-ceremonies gebruiken we het heilige medicijn ‘cacao’ als facilitator. Een intieme ceremonie of een groot cacao-evenement ... het is altijd een viering van het leven, met veel vreugde en loslaten. Je kunt deelnemen aan een van onze cacaoceremonies, gepland door ons. Of je kunt je eigen cacao-ceremonie in je centrum of thuis organiseren, en geliefden uitnodigen om samen te vieren.

cacao Juanita en Marijn.jpg

GAST MUZIKANTEN

We houden van samenwerken, verbinden met andere zielen, zeker door muziek te maken en te zingen. Aarzel niet om Juanita en / of Marijn te vragen mee te doen aan je live act.

_D6A0153.jpg

HEARTBEAT CACAO DANCE EVENT

We brengen je een cacao- en tabakceremonie in de vorm van een groot cacaoconcert samen met een live-dj-act. Dit is een evenement voor een grotere groep mensen. Een prachtige ceremoniële danservaring.

20180119_194052.jpg

Huiskamer concerten

We brengen ons concert naar je woonkamer. Voor dit kleine privé-evenement kunt u uw vrienden of familie uitnodigen. Het kan worden gehouden voor een speciale gelegenheid of feest. Een zeer aangename en intieme happening onder geliefden.

taki logo.jpg

TAKI waterceremonie concert

In een Taki-concert gebruiken we onze expertise in de sjamanistische manieren van zingen en muziek maken, door met de spirits samen te werken. We gebruiken WATER als medicijn voor genezing. Dit water wordt geïnformeerd door de liederen, water draagt deze informatie en plaatst het waar het thuishoort in ons lichaam.