Groepssessies

Overzicht

 

Een kort overzicht van al onze groepssessies. De keuze voor een persoonlijke behandeling of een sessie in groep is aan jou. De spiegelende kracht van het werk in groep is aanzienlijk. Als we samen zijn leren we veel over onszelf, eigenlijk weerspiegelt elke deelnemer op dat moment een stukje van jou.

 

Breathing Sounds

Deze bijzondere ademsessies brengen jou als geen ander hier en nu ‘in je lichaam’. Door in verbonden ademhaling te gaan voor meer dan één uur, brengen we extra veel ‘prana’ in al onze cellen. De grote hoeveelheid energie zorgt ervoor dat datgene gebeurt wat nodig is op dat moment. Loslaten en transformeren doorheen deze sjamanistische ademsessies.

Alchemistisch drummen

Percussie spelen is heel toegankelijk en is daardoor een effectieve metafoor voor samenwerking en afstemming; binnen een korte tijd ontstaat er een swingend ritme. De djembé is het ideale instrument om te gronden, om met je beide voeten op aarde te komen, het ritme te voelen in je buik en je eigen kracht te leven. Wat meestal niet geweten is, is dat door te drummen met beiden handen, er een bijzonder alchemistisch proces plaatsvind in de hersenen, met vergaande genezende gevolgen.

thumbnail_20180527_124221.jpg

Handen in de Aarde

Wat vroeger een weidelandschap op een heuvel bleek, is nu tot een dichtbebost en krachtig woekerend stuk natuur pracht uitgegroeid. Een familieplek van Juanita’s grootmoeder, waar ze enkele malen per maand samen komt om zonder enig doel dan enkel de aarde te dienen in wat zij nodig heeft op dat moment, met de handen in de aarde te werken.

rapé ceremonnie_klein.jpg

ICARO - Sjamanistische Tobacco en Sananga ceremonies

De medicijnliederen uit de wereld van de plantspirits worden op een zeer unieke manier overgedragen aan de deelnemers door een Tobacco- en Icaroceremonie. Een nieuwe manier van leren, door 'overdracht'. Deze magische liederen zijn het gereedschap voor de Vegetalismo-sjamaan in het Peruaanse regenwoud.

36308880_1578786728910495_7828728230935789568_o.jpg

Opening of the heart

Een sjamanistisch ceremonieel retraite weekend, waar we zullen werken met de spirits van de Amazone door middel van klankhealing, Icaro's, ademhaling en Cacao & tobaccoceremoniën. Voor mensen die naar het volgende niveau willen springen, de kwetsbaarheid toelaten en met een open hart in de wereld staan.

crystal.jpg

Presentaties, deelcirkels en lezingen

Over al wat we brengen kunnen we uiteraard ook heel wat vertellen. We kunnen bij jou een lezing of info-avond komen houden over één van de onderwerpen uit ons aanbod. Ook kunnen we debatgroepen begeleiden over specifieke onderwerpen.

Seasons Shift front.jpg

Season’s Shift - Jaartraject

Dit is ons grote jaartraject tot zelfontplooiing als energetisch lichtwerker. Jouw potentieel en unieke 'gift to the world' neerzetten op aarde. Het pad van de levenstovenaar, is de weg doorheen de drie pijlen of wegen. De zwarte weg, de witte weg en de rode weg. Het rode pad is het pad van de levenstovenaar.

see the world.jpg

See the world - Travels

Met 'SEE-the world-Travels', bieden we jou begeleide reizen aan naar verschillende krachtplekken op aarde. Bezoeken van inheemse volkeren, healers en sjamanen. We reizen met jou mee op een innerlijke avontuur in prachtige oorden. We gaan niet enkel mee voor de praktische begeleiding, maar ondersteunen jou ook in jouw proces doorheen de reis.

klankschaal klein.jpg

Soundhealing opleiding

In de eerste plaats is deze opleiding er voor iedereen die van muziek, klank en stem houdt. Er is geen ervaring nodig om deel te nemen aan de sessies. Ieder kan zijn of haar persoonlijke doel en noden hebben om deel te nemen. Zo kan je graag voor jezelf wat meer te weten willen komen over de invloed van klank op jouw levensloop en hoe je muziek en klank kan gebruiken en sturen om je leven te modereren. Maar je kan deze opleiding ook als springplank gebruiken om een eigen praktijk uit te bouwen.

thVSMCPLLT.jpg

Stembevrijding en Stemontdekking

Hoor je jezelf graag zingen of praten? Heb je moeite met je ware stem te laten horen? Wil je het graag van de daken schreeuwen of hoog boven iedereen uitzingen? Vaak schrikken we terug van ons eigen geluid, of we hebben er allerlei oordelen over. We willen graag meer, hoger, harder, maar tegelijk durven we niet goed. Stel je voor dat je gehoord wordt! Een boeiende sessie met jouw stem in de hoofdrol.

Fotolia_Drought_Hands_XXL.jpg

Teambuilding

Via 'the white arrow' willen we jou laten kennismaken met enkele mooie manieren om diepgaand werk te verrichten binnen jouw bedrijf, en zo een hechte band te smeden waar iedereen beter van wordt. Een bedrijf met blije en krachtige mensen die in openheid handelen is een aanwinst voor onze maatschappij.

18216458_10213139017053206_6963823678571266240_o.jpg

The Circle of Medicine Men

Deze cirkels zijn alleen voor mannen. Ze worden gehouden in een transformerende weekend-retraite en in kleinere namiddagcirkels. We werken met verschillende sjamanistische tradities uit Noord- en Zuid-Amerika. We gebruiken de rituelen en spirits als basis om ons werk samen te doen. We zullen de zweethut en maestro-tobacco gebruiken om ons te gidsen ( weekend).

Clipboard01.jpg

Touch & TOUCH OF LOVE

Mekaar ontmoeten en vooral jezelf ontmoeten door meer voeling te krijgen met je eigen lichaam. Jezelf meer ruimte geven waardoor je ook andere de ruimte kunt laten. Deze organische workshop zal het totaalbeeld aanraken van je gehele wezen op een zeer subtiele en soms ook zeer directe wijze. De zorgvuldig uitgekozen oefeningen, muziek, gezangen enz, doelen op het wakker maken van de bewuste en onbewuste patronen, aanwezig in het lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele veld. Een samenwerking tussen Juanita en Deborah Waknine. Avondsessies en dagcirkels.

FB_IMG_1555394753342.jpg

Touch of Women

Touch of Women nodigt jou uit om gewoon te zijn, samen vrouw zijn. Het is onze tijd, onze ruimte om liefdevol gekoesterd te worden door deze heilige momenten samen. Een ruimte voor stilte, maar ook een ruimte voor levendige gesprekken over...datgene wat nodig is in het moment. Diepgaande namiddagcirkels voor vrouwen met Juanita en Maestro Tobacco.

warmi qhari.jpg

Warmi Qhari

Deze ceremoniële sessie uit de Andes gaat over de eenwording tussen man en vrouw en dit ligt vooral binnen onszelf. De groep is verdeeld in twee afzonderlijke groepen, waarbij de mannen en vrouwen een afzonderlijke begeleiding ontvangen. Na een intens diep werk komen beide groepen weer samen voor een verbindende cacao-ceremonie.